Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2013 22:48 - Я, да видим..
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1433 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
За Сирия е подготвен косовския сценарий – следващите 48 часа са критични
Read more: http://snaiper-bg.net/2013/08/za-siriya-e-podgotven-kosovskiya-stsenarij-sledvashtite-48-chasa-sa-kritichni/#ixzz2d6WoXmnE
********************

Флотът на САЩ се готви да нападне Сирия 24/08/2013

 

imageЕ, дойдохме си на думата – за това съобщение САЩ подгряват света от доста време насам. А именно: американският министър на отбраната Чък Хейгъл съобщи, че флотът на САЩ в Средиземно море е предприел подготвителни маневри, за да може да се насочи към Сирия, в случай, че президентът Барак Обама реши да предприема военна намеса в Сирия, предадоха информационните агенции.

По думите на Хейгъл (на снимката), президентът е помолил Пентагона да подготви няколко варианта за военна операция в отговор на съобщенията за употреба на химическо оръжие от силите на Башар Асад в покрайнините на Дамаск.                    Read more: http://snaiper-bg.net/2013/08/flota-t-na-sasht-se-gotvi-da-napadne-siriya/#ixzz2d6XIr3fc

**************************
Автор: lambo Категория: Политика
Умните и интелигентните пред парламента, а "простото" бат"Сали > вътре ! Честито ... КонграРОМАнейшънс ...

**************************

В България всеки пети чиновник е началник  http://www.segabg.com/ В раздутата администрация има хиляди незаети щатни бройки. В МВР работят 48 667 души ЮЛИАНА  БОНЧЕВА В България всеки пети чиновник е началник, в държавните, областните и общинските служби има 145 000 щатни работни места, а най-високата основна заплата е 4300 лева. Това разкрива докладът за състоянието на администрацията за 2012 г., разгледан и одобрен от правителството. В него се анализират данните за 562 структури на бюджетна издръжка - министерства, агенции, комисии, институти и т.н. Това не е цялата бройка, тъй като има служби, които не са включени, ...

***
ЕС доставил на Гърция милиарди евро в брой с тайни полети http://www.segabg.com/ Атина е на път да поиска трети спасителен пояс от 10 млрд. евро image ЕС тайно е доставял пари в брой на Гърция през лятото на 2011 г., докато страната се е тресяла от криза и банките й били заплашени от крах. Самолети доставяли парите в брой, става дума за 10 милиарда евро, твърди британският в. "Дейли мейл".

Пренасянето на парите е ставало с помощта на товарни самолети "Боинг" със знака на международната компания Maersk. Част от доставките били правени и от гръцки военни самолети.

*** Гърция може да иска още 10 млрд. евро, но без нови антикризисни мерки

***
България е втора в света по износ на концентрат за благородни метали Страната ни е в челната тройка и в експорта на седалки и капаци за тоалетни чинии, слънчоглед, патешко и гъше месо Илина Режева image България е втора в света по износ на руди на благородни метали и техни концентрати, различни от сребърни. Те са се продавали навън средно за около 270 000 щ. д. за тон, а основните пазари са Белгия и Република Корея. Любопитен детайл е, че нито една от двете държави не отчита внос на този продукт от България. Това показва анализ на центъра "Външноикономическо сътрудничество" в Българската стопанска камара (БСК).


***
Турция ще влезе в коалиция срещу Сирия и без мандат на ООН

**************************
Народна република Байганистан официално частна държава на...МОСАД  http://narodovazpitatel.blog.bg/profile.php Зам.-директорът на Колежа по сигурност в Петах Тиква, Израел, ген. Йовал Лендсноп (вдясно) и шефът на българския филиал на ВУЗ-а Валентин Вацев представиха новото шпионско училище вчера.
Израелските специални служби откриха свой универ...
***
ЕМБЛЕМАТИЧНОТО РАЗКРИТИЕ ЗА МОСАД. ИЛИ АНАЛИЗ НА СТРУКТУРАТА И МЕХАНИЗМА НА СВЕТОВНИТЕ СЛУЖБИ ЗА РЕПРЕСИЯ И ПЛАНОМЕРЕН ГЕНОЦИД НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО! допълнение към2



 Това е просто хрумка!Пестене на време.Много пъти установявах,че целият материал е губивреме,но не винаги,това да се знае и заглавията вършат чудесна работа.
Че,да пробвам,поне отвреме навреме!да не се дави читателят в многословие,а просто да е наясно! Вижте как е и пишете!Поздрави!
Николай Москов



 














Тагове:   политмешавица,


Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19860414
Постинги: 45083
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930