Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.04.2009 19:52 - БКП вгражда в Парламента сатанински символи
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 3005 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 28.07.2010 14:00


БКП вгражда в Парламента сатанински символи

Тази история си припомних онзи ден, когато политик, актьор и миска посетиха сградата на Народното събрание със задачата да търсят пари за деца в неравностойно положение. Избраха да влязат през северния вход, а аз се сетих за познанството си с един вече покоен окултист, езотерик, авантюрист, архитект и бивш политически затворник.
Дядо Нейко Йотов бе прелюбопитна личност и глобален авантюрист. Тръгнал от северняшкото село Торос с парите на заможния си баща да учи във Франция. Изучавал две години архитектура в Париж, но останал без средства и попаднал в чуждестранния легион, а с него и в пущинаците на Сенегал, после участва в гражданската война в Испания на страната на Франко и някак си естествено се прехвърля в Италия, запленен от идеите на Дучето и „новия ред”. Жени се за хърватка и става топла връзка на хърватските националисти с нашия Ванчо Михайлов по време на Втората световна война. Познавал лично Ото Скорцени, Анте Павелич и Мусолини. След 1944 год. пристига в България с Гемето и се включва активно в политиката на страната на антикомунистическата опозиция. Беше прекарал по лагери и затвори повече от 15 години все обвиняван, че организирал „въоръжена съпротива за сваляне на народно-демократичната власт”. Отиде си на 93 години в началото на този век и отнесе със себе си много тайни, любопитни истории и мистерии. Та дядо Нейко в безкрайните си приключения по света бе изучил тайните на окултизма, езотеризма и енергийните символи. Правеше и хороскопи. В началото на 1991 год. ме помоли за пропуск за Народното събрание и ми разказа странната си история, свързана със сградата на законодателното събрание.
Според него, умишлено няколко дяволски символа са били вградени допълнително в сградата на парламента и излъчват отрицателна енергия. През 1947-48 год. новата комунистическа власт предприема мащабен ремонт в сградата на Народното събрание по заповед на Георги Димитров и под контрола на тогавашния парламентарен шеф Фердинанд Козовски. Те и двамата бяха дяволски изчадия, твърдеше дядо Нейко и разказваше, че протестанта Димитров станал в Русия последовател на някакво окултиско движение на злото, а Козовски си бил откровен сатанист. Инструкции при ремонта на сградата постоянно давал стария масон и класически превратаджия Кимон Георгиев. Като бивш архитект и настоящ затворник дядо Нейко попаднал в групата, която в продължение на почти година прави ремонта на сградата на Парламента по инструкциите на новите власти.
При строителството на сградата на парламента, за да се избекнат лошите енергии, че се строи върху старо гробище били вградени на няколко места свещени български знаци като инсигния, което означавало ключ-модул, заложен още в глаголическата азбука и представлявал кръг, пресечен от инициалите на Исус Христос. Идеята била те да помогнат за духовното израстване на депутатите, повечето от които били недостатъчно образовани. „Точно тези знаци ни наредиха да изчукаме и лично Кимон Георгиев нареди да се монтират във фоайето обърнати конуси, поставени в три редици по шест и така образуваха нумерологичното число 666 – знака на дявола.” – разказваше положителния окултист и ми сочеше стройната редица от обърнати конуси и продължаваше с твърдението, че проектантът, който монтирал положителните символи бил умъртвен след 1944 год. Тези обърнати конуси си стоят и досега във фоайето, откъм северния вход.
Особено опасни били 13-листните маргаритки, на които тринадесетото листенце е най-малко и така се обръщал символа и вместо положително енергийно въздействие излъчвал крайно негативно. Освен тях на колоните в сградата са изобразени разкъсани лилии – масонски знак за излъчване на отрицателни енергии, особено на местата, където се движат много хора. Според интересния ми събеседник от онова време и по разпореждане на комунистическите власти започнал да се използва само северният вход, където са разположени знаците на дявола. Кимон Георгиев, Георги Димитров, Васил Коларов използвали само парадния южен вход, който дотогава се ползвал от всички депутати, а източния и западния вход били затворени. Между другото, така е и досега.
По разпореждане на Бюрото на Народното събрание през 1948 год. на тавана в пленарната зала била монтирана розетка от кръгово разположени пентаграми, които се вписвали отделно една в друга, за да нарушават положителното излъчване, а ромбоидните форми на пентаграмите били нещо като вълнови генератори от естествен вид, но с крайно отрицателно влияние. Според събеседника ми всичко ставало съвсем целенасочено и съзнателно, за да се създаде зависимост и инертност, чувство за подчинение на чужда воля. И други неща ми разказа тогава дядо Нейко, не всички съм записал, но бе убеден, че злите сили са се вселили в сградата. Дори в 36-то Народно събрание поиска среща с председателя Стефан Савов, за да му ги разкаже и държеше да се премахнат сатанинските, според него, символи.
Дали от вроден антикомунизъм, дали от някакви си негови, окултни съображения, но до края на дните си Нейко Йотов си остана убеден, че с преврата през 1944 год. масона Кимон Георгиев, протестанта и червен окултист Георги Димитров са заложили в сградата на Парламента умишлено архитектурни символи на разрушението, злото и подчинението на зли демони. Отиде си с тежкото чувство, че по неволя е бил участник в сатанинския ремонт на сградата в ония времена, когато бил присъединен към „вражеските елементи в обществото”.
Такива неща ми хрумнаха онзи вечер по повод една благородна мисия в тази сграда, но и досега се сещам за достоверния разказ на международния авантюрист и езотерик, пък и фактите и архитектурните символи, които описа са си напълно автентични и реално съществуващи и до сега.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9541672
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031