Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2009 13:46 - ХЕНРИ ФОРД - ИНТЕРНАЦИОНАЛНИТЕ ЕВРЕИ
Автор: revisionist Категория: Политика   
Прочетен: 15012 Коментари: 7 Гласове:
3

Последна промяна: 25.04.2009 12:17


ХЕНРИ ФОРД -  ИНТЕРНАЦИОНАЛНИТЕ ЕВРЕИ

image

В книгата си Хенри Форд поставя много въпроси и се опитва да намери техните отговори, които звучат съвсем в тона на една реч на Бенджамин Франклин от 1787 г.: „Напълно съм съгласен с генерал Вашингтон, че трябва да защитим тази млада нация. А заплахата, господа, са евреите..." Какво е давало основание на този американски държавник да има подобни опасения още преди повече от 220 години? И защо век и половина по-късно Хенри Форд го мъчат същите терзания?

Свалете книгата оттук.

image


Тагове:   Хенри Форд,


Гласувай:
3


Вълнообразно


1. анонимен - KK2009
11.06.2009 20:35
Съдбата на Х.Ф. явно са имали и много други автори,
затова и днес се раздухва мита за холокоста. И все пак в BG може да се намери 'Интернационалните евреи', докато в в други ЕВРОПЕЙСКИ страни, веднага следва препоръка 'Обърни се към SYSADMIN-a'! -- Е, нали нямаше цензура?!
КК(59)
цитирай
2. анонимен - rapid Linaka ne raboti
29.01.2010 15:30
rapid Linaka ne raboti
цитирай
3. анонимен - Проблем
17.07.2010 14:39
Линкът за сваляне не работи !
цитирай
4. анонимен - No iink
13.08.2010 11:17
Еврейските интернет полицай са изтрили книгата от линка - Качете я пак моля ви!
цитирай
5. анонимен - linkove
02.01.2011 18:31
http://www.book.store.bg/p32445/internacionalnite-evrei-henri-ford.html
В момента този продукт не е в продажба.
цитирай
6. анонимен - linkove
02.01.2011 18:34
a eto i rabote6t link s pdf na knigata teglete dokato uspeete

http://star05.net/e-books/obshtestveni.nauki/conspiracy.ufo/henri.ford-internacinalnite.evrei.pdf
цитирай
7. pitashtia - Ако
30.01.2011 12:21
Ако още римляните ги бяха изтребили, сега кого щяхме да обвиняваме за това че живеем в една голяма кочина. Мислите ли , че нещо би се променило, ако днес всички евреи просто изчезнат някъде? Ще промени ли това човешката история? А човешката природа? Всички малки народи мачкани от историята си избиват комплексите като си измислят история и герои, а евреите си измислиха религия, която ги прави богоизбрани и обяснява нещастията им, но обещава бъдещо величие. Евреите, които обаче вярват в подобна налудничава история са малцинство. Те просто си въртят бизнеса и знаят как да го правят, защото имат дълга традиция в търговията и банковото дело. Нйавремето са им забранявали да притежават земя, а и научени от историята гонени насам-натам те се насочват към леснопреносимите ценности-златото, среброто, парите.Освен това християнската религия е забранявала лихварството. Като добавим това, че са живеели разпръснато по градовете и в различни държави, те са имали поглед къде кое колко струва и естествено са били успешни търговци.Те са едни от първите полиглоти и граждани на света и това просто им дава предимство за което всички им завиждат.Затова с развитието на капитализма се оказват сред елита. Но не само евреите правят кървави пари от войните. Ако не бяха те, други щяха да ги правят просто защото е възможно. Това , че лихварите правят пари и печелят от войните и нещастието на другите няма нищо общо със етноса. И цигани лихвари има които скубят своите, впрочем и евреиските лихвари са правели същото, и българи лихвари има, които вземат къщите на болнави и немощни хора. Ако някой е виновен за човешките страдания , това е човешката алчност, а тя не е патент само на евреите.
А колкото до забраната на подобни писания, аз съм против това. Свободата на словото трябва да е абсолютна. Фактите за изтреблението на хора в газовите камери са достатъчно красноречиви. Ако може да се спори колко са били евреите, колко циганите или славяните, то за самите лагери няма спор защото има факти.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: revisionist
Категория: Политика
Прочетен: 361098
Постинги: 25
Коментари: 153
Гласове: 128
Архив