Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2009 18:30 - Ирански телевизионен дебат за холокоста Част1
Автор: revisionist Категория: Политика   
Прочетен: 2973 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 14.02.2009 18:32


Канал 2 на иранската телевизия, 5 януари 2005

Участник №1:

В древни пред-ислямски времена е имало странни спорове между евреи и християни. Евреите вярвали, че Месията не е дошъл и няма да дойде. Очевидно е, че те е трябвало да решат кога ще дойде Месията и кой ще бъде той. Когато се появил Исус много хора станали последователи на този велик пророк. Кралят на Йемен, който по това време вероятно е бил евреин – както личи от някой източници – казал на християните: “Имате две възможности – или приемате юдаизма и отхвърляте вашето християнство или ще ви изгорим”. Те приготвили огромно огнище и изгорили тези християни, които отказали да отхвърлят чистата религия на Христос. Този случай на изгаряне на хора, на изгаряне на вярващи, се е отпечатал в еврейското съзнание. По-късно те използваха тази тема и казаха, че през Втората световна война – между 1942 и 1945г. – германците са сторили това с тях. Те пропуснаха да споменат това историческо събитие и факта, че те самите са правили същото с християните. Казаха, че германците са ги извеждали от лагерите, пращали са ги в някакво място и са ги изгаряли. С други думи “холокост” значи пещи за изгаряне на хора или евреи, използвани в Полша и Германия.

Участник №2:

Мисля, че е много важно да разберем политическите ползи, които Ционисткото движение е извлякло от холокоста след Втората световна война. Няма спор, че евреите страдаха много по времето на Адолф Хитлер. Имало е геноцид срещу евреите както и срещу циганите и други престъпления, извършени от Хитлер. Това беше кулминацията на векове европейски анти-семитизъм – дълги анти-еврейски настроения специално в Европа в по-общо на Запад. Но както и да са страдали евреите в ръцете на нацистите то не може и не оправдава стореното от евреите в Палестина, в други части на света и като цяло отношението на евреите и ционистите, които в резултат на страданието в Европа при Хитлер мислят, че светът им е длъжен и трябва да бъдат третирани сега до края на света като специални хора, избрани хора, имащи правото да правят каквото си поискат. Това е образът на евреите, който се разпространява и холокостът – предполагаемият холокост – постоянно се използва и митологизира за да служи на този политически ред, който разбира се в крайна сметка значи интересите на Израел. Това, което се случи на евреите беше огромно зло, дали 6 милиона умряха, или 5 милиона, или 4 милиона, или 3 милиона. Не броят има значение. А последвалото използването на тези събития от еврейски и ционистки лидери да оправдаят дела, равни по зло от тяхна страна срещу палестинците.


Участник №1:

Ционистите твърдяха, че те трябва да са господарите на света. Ето защо съставиха Протокола в Русия и приложиха всяка клауза. Те написаха инструкции как да вземат контрола над глобалните медии и как да контролират световните природни ресурси. Част от този контрол... Те станаха Борда на директорите на света. – Да.
Те искат да пишат историята както им харесва и в светлината на безпрецедентното си влияние върху медиите – ако искате можем да говорим за това в друго предаване – те успяха да наложат въпроса за холокоста и да се представят като подтиснати.
Някой интелектуалци казаха, че това трябва отново да бъде изследвано. Интересно, че основателят на това ревизионистко движение е евреин. Пол Разиние, французин, участвал във френската съпротива през Втората световна война. Той е бил арестуван от гестапо и е бил държан в нацистки лагери до края на войната. Той каза, че митът за газовите камери... Това са негови думи, аз още не съм ви казал какво мисля... Той каза, че това не е истина. Той намали номера на убитите до между 900 000 и 1 500 000.

Участник №3:

Институтът за Историческа ревизия беше основан през 1978г. Както каза г-н Гоударци имало е евреин между лидерите и основателите на този институт. Той е последван от хора като Макс Вебер, Рожер Гарауди, Фредерик Тобен, Робърт Фаурисон и господин Хофман. Дори наскоро писмо дадено на г-н Ахмадинеяд от някой ревизионисти включваше някой евреи и израелтяни. Един от тези мъже се нарича Израел Шамир. Трябва да отбележим, че ако ционистите бяха наистина намерили някого, оцелял от газовите камери и така наречените краматориуми на нацистите, сигурен съм, че щяха да го интервюират обстойно и щяха да създадат много програми. Но те не успяха да намерят един единствен човек да интервюират лице в лице за да представят историческо документ на света. Трябва да отбележим, че ционистката филмова индустрия е създала много филми на основата на тези предполагаеми исторически твърдения. Това са кухи твърдения. Един такъв човек, чиито книги за холокоста спечелиха много награди, и който получи окуражаване от ционистите, се нарича Джерзи Козински. Той е написал книга озаглавена Оцветената птица. Тя е публикувана на полски и английски, но не е преведена на фарси. Той е бил насърчен от евреите. Интересно, че след като спечели няколко награди някой ревизионисти прегледаха произхода му, защото твърдеше, че е евреин и е бил в нацистки трудови лагери и е бил свидетел на такива масови убийства. Те проучиха произхода му и откриха, че първо не е евреин и второ, че през Втората световна война всъщност е бил на място с хубав климат, наречено Швеция, където си е прекарвал добре.

Участник №1:

Посланието на г-н Ахмадинеджад е много ясно: Ако са го направили европейците те трябва да са тези, които да компенсират евреите. Но кой всъщност трябва да плати компенсацията? Трябва да е било отова поколение, не сегашното. На пример, ако Вие искате да купите телевизия в Германия ще ви вземат 20% данък предварително. Част от този данък е за крематориумите, съществуването на които е под въпрос. Парите отиват в джоба на жертвите, които не съществуват – тъй като ако те са умрели значи няма оцелели. Така че те отиват в джоба на ционисткия режим.

Водещ:

Вярвате ли, че това наистина се е случило?


Участник №1:

Вижте, това което те казват е повече грешно отколкото вярно. Както каза колегата, ако имаха дори най-малкото доказателство те нямаше да стоят спокойно при огромната си медийна власт.

Водещ:

Дори тези, вярващи че се е случило се съмняват в цифрите.


Участник №1:

Една от грешките, които направиха въпреки интелигентността си, е да твърдят, че нацистите са използвали газ Циклон-Б. Според химиците този газ – аз попитах преди това предаване за да се убедя – е много опасен газ. Той остава във въздуха и на кожата за дълго време. На снимките, които публикуваха се виждат немски войници да влачат телата на задушените и го правят без ръкавици или маски. Ако това беше вярно германските войници също щяха да умрат. Освен това ако 6 милиона човека са умрели нямаше ли да има някъде запис на поне 100 имена? Един приятел ми изпрати и-мейл, в който пишеше, че твърдението, че 700 души са кремирани в 30-метрова стая – 25-метра – и че са били убити там от Хитлер... Това не е наш проблем. Хитлер е бил престъпник и ние го заклеймяваме.

Водещ:

Не, твърдението е, че ако е имало 700 души в 25-метрова стая щяха да бъдат по 30 човека на метър.


Участник №1:

Това е безсмислено. Но дори да си представим, че е станало ционистите според техния Протокол искат да контролират света и не са се отказали от тази идея. Те използват различни способи като Свободните масони или Бахая.
Днес чух доклад, че австрийското правителство се е съгласило да даде на ционистите 210 милиона долара от парите на бедните данъкоплатци и така те по-лесно да убиват хора като сакатия безпомощен Шейк Ахмад Ясин Рамадхан, като Мухамед Ал-Дура и други невръстни. Наистина ми е мъчно за германците и австрийците.

Участник №3:

Ционистите създадоха от нищо нещо. Първо казаха 3 милиона са убити. Постепенно цифрата се покачи до 6 милиона. Ако не се съмнявахме в твърденията на ционистите броят щеше сигурно да достигне 10 или 20 милиона.


Участник №1:

Страна като Израел... Знамето й има 2 цвята: синьо и бяло. Горната ивица символизира Нил, а долната Ефрат. Те казват, че властта им се разпростира от Нил до Ефрат. Слагат звездата на Давид в средата и проявяват агресивния си характер денонощно като издигат това знаме. Надявам се, че един ден човечеството ще достигне до заключението, че единственото решение за този раков тумор е операцията.



Те наистина вярват в тази помия!

Продължава...


Тагове:   дебат,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: revisionist
Категория: Политика
Прочетен: 362338
Постинги: 25
Коментари: 153
Гласове: 128
Архив