Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2008 17:48 - Митът за холокоста - Юрген Граф - част 1
Автор: revisionist Категория: Политика   
Прочетен: 84925 Коментари: 81 Гласове:
2

Последна промяна: 02.08.2008 20:05


Строежът на държавата

Юрген Граф

 
Митът за холокоста


Книгата на представителя на ревизионистката школа на историците, швейцарският учен Юрген Граф - не е първата му творба на тази тема, но тя е най-сбитата и в същото време най-информативната - един вид резюме на целия проблем. Към ревизионистката школа на историците принадлежат учени, които на основание анализ и "свидетелства" на очевидците поставят под съмнение утвърждаването на "холокоста" - унищожението на 6 милиона евреи от хитлеристките нацисти. Авторът доказва, че с помощта на мита за "холокоста" световните задкулисни играчи се опитват да внедрят на световното обществено мнение представата за това, че еврейският народ по време на последната световна война е пострадал повече от всички други и затова останалите са длъжни задължително да изпитват чувство на вина, да се разкайват и да плащат възмездие. Авторът достига до извода, че в сферата на немско господство са загинали около 500 хиляди евреи. Разобличаването на лъжите за "холокоста" може да има опустошителни последствия не само за ционизма, но и за политическата и интелектуална каста на целия свят.
Тази книга е предназначена за широк читателски кръг.

СЪДЪРЖАНИЕ:


• От издателството
• Предговор
І. Лъжата за “газовите камери” и унищожението на евреите
ІІ.Функцията на “холокоста” в света след 1945 г.
ІІІ. Ревизионистите
ІV. Какво всъщност се е случило?
V. Кой излъга веднъж
. Доказателствата за съществуването на “холокоста”
VІІ. Документални доказателства за “холокоста”
VІІІ. Свидетелите за “газовите камери” на Освиенцим ( Част 1)
ІХ. Свидетелите за “газовите камери” на Освиенцим (Част 2)
Х. Освиенцим: научни изследвания
ХІ. Другите “лагери на унищожението”
ХІІ. Чудеса на конвейер
ХХІІІ. Броят от 6 милиона
ХІV. Слонът, който никой не забеляза
ХV. Ризата на Нес
• Заключение

 

От издателството


В издателството на “Руски вестник”, с молба да се публикува настоящия материал, се обърна Институтът за преразглеждане на историята (Institute Historical Preview), намиращ се в Лос Анджелес (САЩ). Авторът – швейцарският учен Юрген Граф сътрудничи на този институт, който на строго научна основа развенчава историческите митове, създадени от световните задкулисни играчи за оправдаване на своите претенции за световно господство и превръщане на хората във винтчета на новия световен ред.

Руският учен О.А.Платонов подготвя сериозния труд на Юрген Граф за съкратена публикация. В началото това произведение беше издадено в специален брой № 32-34 на “Руски вестник” през 1996 година, а сега се публикува в отделна книга.

На внимателния читател е известно, че в своята работа, Юрген Граф се докосва до много болезнена тема. Теорията и практиката на хитлеристкия фашизъм имаше за цел да пороби много народи. Най-печалната съдба очакваше славяните, преди всичко руснаците.

Тежки престъпления бяха извършени от хитлеристите и срещу евреите. Техните страдания, както и страданията на представителите от другите народи, са безмерни. Именно затова се изисква решително осъждане на стремежите на екстремистките сили, свързани преди всичко с ционизма, да се използват техните страдания за постигане на мръсни политически цели.

Тези стремления предизвикаха отначало съмнения, а по-късно и противодействие на учените, които преди всичко друго поставят истината в историята. Тези от тях, които на основание на прецизно изследвани документи и свидетелски показания на очевидци, поставиха под съмнение твърденията на ционистите и създадоха основите на така наречената ревизионистка школа, съществуваща на Запад вече няколко десетилетия. В СССР и Русия представителите на тази школа не бяха широко известни и едва в последните години се заработи в тази насока.

Историята на ревизионистката школа е трагична. Това е история на непрекъснати съдебни преследвания и откровен физически терор.

Войната против ревизионизма се засили през втората половина на 70-те години и досега не е затихнала. Пълният списък на нейните жертви ще заеме не една страница. Ще назовем само тези, които са най-известни. Във ФРГ това е Тис Кристоферсен, автор на книгата “Лъжата за Освиенцим”. Принуден е да бяга в Дания, но и там не е оставен на мира: Домът му е опожарен, а самият той продължава да е в нелегалност. Манфред Редер е осъден само за това, че е написал предисловие към книгата на Кристоферсен. Друга жертва е доктор Вилхелм Штеглих, на когото, заради книгата “Митът за Освиенцим”, е отнето докторското звание. Това решение е мотивирано, колкото и да е странно, на закони, приети по времето на Хитлер.

Във Франция това са: историкът Франсоа Дюпер, който е убит през 1978 година; Мишел Кение, в чието лице студенти-ционисти хвърлиха балон със сярна киселина; професорът Робер Форисон, който беше лишен от катедра в Лионския университет за това, че постави под съмнение съществуването на т.н. “газови камери”. През септември 1989 година той беше жестоко пребит в парка на град Виши. Терористите от групата “Синове на еврейската памет” му счупиха челюстта и няколко ребра.

В Канада художникът Ернст Цюндел е осъден в 1985 година на 15 месеца затвор за разпространяване на брошурата на Ричард Харуид “Действително ли умряха 6 милиона евреи?” Вторият процес срещу Цюндел в 1988 година стана преломен момент в цялата история на ревизионизма. На този процес инженерът Фред Лейхтер представи сензационен доклад , който доказа научно, че съоръженията, които се демонстрират в Освиенцим в качеството на “газови камери”, на практика никога не биха могли да се използват за унищожаването на хора.

Р.Форисон, появил се в това дело като свидетел на защитата, писа след това: “Аз непосредствено присъствах при смъртта на мита за газовите камери.” Смъртоносният удар на този мит нанесе Ф.Лейхтер. Нашата преса, под чужда диктовка, го нарича “фашист”, но той не е никакъв фашист, а човек съвършено аполитичен и просто честен специалист.

Характерно е, че като главни “аргументи” в борбата против ревизионистите се използват преследването и терора. Това навежда на мисълта, че други аргументи у противниците на ревизионистите просто няма.

Обаче, въпреки всички опасности, броят на привържениците на тази историческа школа расте. Неотдавна във Франция излезе новата книга на Роже Гароди “Основополагащите митове на израелската политика”, също така разобличаваща мита за “холокоста” и това предизвика диво озлобление в ционистките кръгове.

Р.Гароди никак не може да бъде наречен фашист. Подобно на един от пионерите на ревизионизма Пол Расин, той е бил участник в Съпротивата и бивш затворник в хитлеристки концлагер. Гароди е един от главните идеолози на френската компартия, от която е изгонен през 1968 година след протеста му срещу нахлуването на съветските войски в Чехословакия. Тогава комунистите критикуваха Гароди за “ревизионизъм” и ето, той сега пак е “ревизионист”, само че от по-различен род.

В защита на Гароди застава и знаменитият във Франция абат Пиер, който благодарение на своята благотворителна дейност в полза на бедните французи е почитан като светец. Сега вече той не е светец – ционистите не позволяват!

Появяването на самият термин “холокоста” съвсем не е случайно. Тази гръцка дума означава жертвоприношение при древните евреи, при което жертвата бива изгаряна напълно. Както пояснява Р.Гароди: “терминът “холокост” изразява желанието да се представи престъплението, извършено срещу евреите, като изключение в историята, тъй като на страданието и смъртта се предава сакрален характер. Мъченичеството на евреите, по този начин, става несравнимо с никое друго: благодарение на своя жертвен характер то се включва в Божествения план както разпъването на Христос в християнската теология, ознаменувайки началото на една нова епоха.” По твърденията на равините, създаването на държавата Израел – това е “отговорът на Бог за холокоста”.

“За да не могат твърденията за загиналите евреи действително да станат “банални”- продължава Р.Гароди – е необходимо не само да се оставят на заден план всички останали, включително и 27 милиона загинали съветски граждани и 9 милиона немци, но и да се предадат реални страдания от сакрален характер под името холокоста, отказвайки се от всичко останало.” Налага се да се държи на раздутата цифра “6 милиона”, въпреки че на мемориалната табелка в памет на загиналите в Освиенцим цифрата “4 милиона” жертви тихомълком беше заменена на 1 милион. Само това намалява прословутите 6 милиона наполовина..

По мнението на Р.Гароди: “историята без преувеличения, сама може да изпълнява много по-добре ролята на обвинител, отколкото митовете. Преди всичко, тя не свежда мащабите на действителните престъпления срещу човечеството, които са платени с живота на 50 милиона човека, до погрома само на една категория невинни жертви, във време, когато милиони са умирали с оръжие в ръка, сражавайки се против това варварство.”

П Р Е Д Г О В О Р


Сред митовете на ХХ век, създадени от световните задкулисни играчи, митът “холокоста” - за това как 6 милиона евреи уж били унищожени в газовите камери по време на Втората световна война, се внедрява в масовото съзнание с особена настойчивост. Неговата цел е да представи случилото се по такъв начин, че да се създаде впечатление как именно еврейският народ е пострадал най-много от всички други и затова останалите народи са длъжни да изпитват чувство на вина, да се разкайват и да бъдат готови да плащат обезщетения. В края на краищата митът за “холокоста” се явява престъпление спрямо християнството, спрямо цялото човечество, спрямо Русия, а не на последно място и спрямо целия еврейски народ. Всъщност, създателите на този мит кощунствено заявяват, че “холокоста” е опровержение на самия Христос, понеже “лишенията и страданията на Христос са несъпоставими” със страданията на евреите през Втората световна война. В такъв случай “Христос е една лъжа и не от него идва спасението”, а от юдейството, което благодарение на “холокоста” става колективна месия. Митът за “холокоста” оскърбява човечеството, защото представя еврейския народ като главна жертва на страшната война, въпреки че в действителност евреите са пострадали не повече, а даже и по-малко от много други народи, въвлечени в изтребителната война, която разпали най-последователният възродител на имперските идеи на западната цивилизация, маниака и човеконенавистника (и не само по отношение на евреите) Адолф Хитлер. Човечеството плати за тази война с 55 милиона живота, включващи не митологичната цифра от 6 милиона еврейски народ, както е според разчетите на специалистите, а истинската – около 500 000 човека. Разбира се, и това е страшно много, и предизвиква у нас дълбоки съболезнования. Обаче може ли да се говори за особена жертва от страна на евреите, когато делът на руския народ (включително малорусите и белорусите) в тези 55 милиона жертви представлява не по-малко от 27 милиона мъже и жени, деца и старци. Именно руският, а не някой друг народ, изпи най-голямата чаша от страдание по време на Втората световна война и спаси човечеството от “новия световен ред”, който и днес се опитват да насаждат някои от днешните наследници на Хитлер – американските президенти и техните колеги в Израел. Създателите на мита за “холокоста” стотици пъти променят жертвите дадени от руския народ. Например, в “Енциклопедията на Холокоста” се съобщава, че в германските лагери уж били убити 3 милиона евреи, а също така и “десетки хиляди цигани и съветски военнопленници”. Въпреки, че всъщност броят само на съветските военнопленници (в по-голямата си част – руснаци), загинали в немските лагери до 1944 година, представлява не по-малко от 3,3 милиона човека. По този начин митът за “холокоста” оскърбява паметта на милионите руснаци, станали жертва на “новия световен ред”. Освен това, нито на една страница от “Енциклопедията на Холокоста” не се споменава за десетките милиони жертви от геноцида спрямо руския народ, извършен под ръководството на еврейските вождове в първите две десетилетия след 1917 година. Това не е в полза за мита за “холокоста” и евреите.

Да си представим следната фантастична ситуация: В някое семейство децата, живеещи заедно със своите родители, си въобразяват, че същите тези родители са починали и започват да канят роднините си на помен, след това изграждат празен гроб, поставят на него паметник с имената на родителите, измислена дата на смъртта и т.н. Не е нужно да си психолог, за да разбереш, че в този случай, с родителите може наистина да се е случило нещо лошо, даже може и наистина да не са вече живи. Но, ако проектираме този наш пример върху политическата световна картина, където безпределната лъжа съжителства със също толкова безпределната жестокост и политически авантюризъм, то нашето безпокойство няма да има граници. Ето защо сред тези, които на Запад развенчават лъжата “холокоста”, има и немалко евреи, които разбират, че този мит ги скарва с целия свят. Като пример може да се посочат събитията в Близкия Изток. На вълната на мита за “холокоста”, като някакво изкупление за “особените страдания на еврейския народ”, въпреки нежеланието на жителите от Палестина, възникна държавата Израел, превръщайки се в постоянно огнище на напрежение и войни в Близкия Изток и донасяйки страдание и гибел на милиони араби.

Предлаганият на читателите материал е преведен от немски език и принадлежи на известния швейцарски ревизионист ( така наричат на Запад борците с лъжата “холокоста” ) Юрген Граф. Тази творба не е първата от многото на тази тема, но е най-стегнатата и, в същото време, достатъчно информативна – представлява нещо като резюме на целия проблем. Много важен е фактът, че авторът не е немец, а гражданин на мирна Швейцария. Своите мъжествени изследвания той води единствено в името на истината и справедливостта. Който има желание да изучи в детайли историята на възникването и “основанията”, на които се крепи най-крупният мит на века, може да се обърне към чуждестранната литература, отбелязана под линия.

ОЛЕГ ПЛАТОНОВ

 

I. Лъжата за “газовите камери” и унищожението на евреите


В какво вярва човечеството, започвайки от 1945 година?

В средата на ХХ век в сърцето на Европа немците в течение на три години (от есента на 1941 г. до есента на 1944 г.) тайно от целия свят убиха от 5 до 6 милиона еврейски мъже, жени и деца. В основата на такова изтребление на цял един народ лежи дяволски, старателно разработен националсоциалистически (НС) правителствен план. По-голямата част от жертвите - по мнението на различни историци от 2 до 5 и повече милиона - са били унищожени чрез неизвестни до този момент начини, а именно в газови камери (ГР.) и в автомобили с помощта на впръскани газове. Масовото убийство се е извършвало в шест, разположени на територията на Полша, лагери на смъртта: в Освиенцим, Майданек, Белзец, Собибор, Треблинка и Хелмно. В последния от изброените лагери, в качеството на оръдие за масово унищожение са се използвали газовите автомобили, а в останалите пет - стационарни ГК.

Освиенцим и Майданек се водят комбинирани - трудови и за масово изтребление - лагери. Трудоспособните евреи се били подбирани за принудителен труд, а нетрудоспособните, веднага, без никаква регистрация са били отправяни към ГК. Що се касае за Треблинка, Собибор, Белзец и Хелмно, то те се явяват направо фабрики на смъртта, където, всички, с изключение на късметлиите, малко на брой, обслужващи лагера евреи, всички без забавяне и без никаква регистрация, са били унищожавани с помощта на газ. Труповете на убитите са били изгаряни до пепел - едни в крематориуми, други на чист въздух.

Освен посочените цифри, немците са унищожили в Русия от 1 до 2 милиона евреи с помощта на газови автомобили и чрез разстрел. Там убийствата са извършвани от специална армия, състояща се единствено от убийци - така наречените “айзатц-команди”.

Следва да се отбележи още и половин милион, а може би и повече, евреи, починали в гетата и работещи в трудовите лагери, в резултат на лошото отношение към тях, болести и недохранване. Техният брой, разбира се, влиза в общата цифра от 6 милиона, но тяхната смърт не е настъпила в резултат на целенасочена политика на изтребление. Те не могат да бъдат причислени към преките жертви на “холокоста”, но за по-удобно, винаги са били отнасяни към тях.

От морална гледна точка “холокостът” не може да бъде съпоставен с нито едно от злодеянията на миналото. Немците тръгнали към “холокоста” не защото евреите представлявали за тях някаква реална или потенциална опасност, а само затова, че евреите са евреи. Така погледнато, немците от чиста расова ненавист, както гласи обвинението, са изтребили цял един народ. Поради единствената причина, а именно расовата ненавист, те са убивали не само дееспособните мъже, но и старците, и жените, и децата, даже и пеленачетата. Само защото те са се наричали евреи.

Холокостът” като религия


Клод Ланцман, постановчик на девет часовия филм “Шоа”, в една от неговите сцени, където “очевидци” описват процеса на унищоженията в лагерите на смъртта, дават показания, които наистина не се нуждаят от коментари “Ако Освиенцим – това не е просто ужасът на историята - ако той не попада под определението “необходимо зло”, то в такъв случай се разпадат основите на християнството. Христос – Божият син, достига до прага на човешките възможности, когато изтърпява ужасни страдания. …А щом го има Освиенцим – това означава, че съществуват човешки страдания, които въобще не могат да бъдат сравнени със страданията на Христос. … в такъв случай Христос е лъжа и не от него ще дойде спасението… И, тъй като Освиенцим е неизмерно по-страшен отколкото Апокалипсиса, то той ражда много по-голям ужас отколкото ни разказва Йоан в Апокалипсиса. И, тъй като Апокалипсисът е представителен и даже силно напомня холивудско шоу, спектакъл, а Освиенцим е неясен и трудно описуем, то това означава, че книгата за Апокалипсиса е лъжа, а заедно с нея и Евангелието. Освиенцим е опровержението на Христос.”

Да, по ясно и не може да се каже, че “холокоста” става навеки религия за много евреи. В Бог вярва всеки втори от трима евреи, а в ГК – 99,9 %. И, ако тази тъжна религия се ограничава само с вярванията на евреите, то това може да се приеме като тяхна лична работа, но съвършено фатален е фактът, че вече се предприемат опити за внедряването й и сред неевреите.

“Ако Освиенцим е истината - то спасението идва не от Христос”. Така разсъждава Ланцман. А от кого? Очевидно от юдейството, станало, благодарение на Освиенцим, колективна месия! Против тази месия застава “режимът на НС с неговите фабрики на смъртта” – въплъщение на абсолютното зло.

Във всекидневието на тази религия /псевдорелигия/ се включват все повече паметни за “холокоста” места. А, по това време, съмняващите се в “холокоста”, в много страни започнаха да се преследват от закона. С яростни атаки се посреща даже и най-обикновения опит за научно изследване на тази тема. Днес в “свободния Запад” можеш безнаказано да се съмняваш в съществуването на Бог, но в съществуването на ГК – не. Така кръгът се затваря.

Защо почти всички вярват в “холокоста”?



Несъмнено, в официалната версия за “холокоста” вярва преобладаващото мнозинство от жителите на Запад и това е постигнато напълно логично. Трудно човек може да си представи как всички СМИ, в течение на половин век, могат да разпространяват една измислена история, макар и представена в общи линии. Трудно може да се повярва и, че броят на жертвите в ГК може да бъде преувеличен. В това може да бъде убеден всеки доверчив среден еснаф, но че цялата история с ГК е лъжа – подобна мисъл още в самото начало би му се сторила недопустима. На нея не би могло даже нито за миг да се погледне сериозно. Тук трябва да отбележим трите момента, които, както им се струва на мнозина, правят официалната версия за “холокоста” неопровержима.

1. Масовото изчезване на евреи от много места, на които е живяла тяхна компактна маса и които са се намирали под немски контрол по време на войната. Това се отнася преди всичко за Полша, където в началото на 30-те години, както е признато, са живели повече от 3 милиона евреи, а сега, съгласно официалната статистика – само няколко десетки хиляди. Къде са сега тези евреи, ако не са унищожени? Ето така се поставя въпросът.

Към края на нашето изследване ние ще се заемем с демографските аспекти на разглеждания въпрос, а засега ще се ограничим само с някои контрааргументи.

В областите на изток от Одер и Ниса, в края на Втората световна война са живеели около 16 милиона немци. Сега от тях са останали от 1 до 2 милиона немци. Означава ли това, че останалите източни немци са били изтребени? Не, разбира се, макар че немалко от тях са загинали в процеса на преселването. По-голяма част от тях, все пак, успели да достигнат до Запада и да оцелеят. Следователно и масовото изчезване на евреи от Полша не може да бъде доказателство за това, че те са били унищожени. Та нали те също са могли да се евакуират, да избягат. Случило ли се е наистина всичко това и в какви мащаби? С това, както казахме, ще се занимаем по-късно.

2. Като че ли съществуват безкрайно много свидетели. Непосветените в тази история възкликват убедено: “Може да се допусне, че отделни свидетели може да лъжат или да преувеличават ужасите на “холокоста”, но възможно ли е да лъжат всички? Не, това е немислимо!” Този аргумент е основан на чисто недоразумение. Съществуват много по-малко на брой свидетели на унищожаването на евреите в ГК. Главната тънкост относно свидетелствата за “холокоста” се състои в това, че мнозина се представят за такива, каквито всъщност не са. Този, който започне задълбочено да чете сериозната образцова литература по въпросите на “холокоста” бързо ще открие, че навсякъде в нея фигурират една и съща групичка от свидетели: Херщайн, Хес, Броуд, Вебер, Мюлер, Бендел, Файнцилберг, Драгон, Незли и още няколко човека. И, ако се отчете, че съдебни или документални доказателства за убийствата в ГК не съществуват - а ние ще докажем това чрез най-обстоятелствен анализ – излиза, че цялата история на “холокоста” се крепи на показанията на по-малко от две десетки главни свидетели. Останалите “безкрайно много” свидетели” даже не потвърждават, че те, всъщност, са очевидци; те са слушали за ГК от втори и трети лица.

3. Фотографии и кинофилми. Безспорно е само едно: съществуват автентични фотоснимки на мъртви и живи скелети в немските КЛ, които са направени след освобождението им от войските на съюзниците. Но те в никакъв случай не могат да служат като доказателство за системно изтребване на евреи, тъй като даже официалната преценка на историците е, че тези умрели и умиращи се явяват жертви на епидемии, разпространили се в самия край на войната и довели до невъобразим хаос.

Обаче, безспорен е още един факт. Заедно с автентичните материали, в течение на десетилетия, упорито са се разпространявали и груби фалшификати (фотомонтажи, картини, представени за фотографски снимки и др.). Голямата заслуга в тяхното разобличаване принадлежи на Удо Валенди”. Всички фалшификации от този род нито потвърждават, нито отричат тезата за “холокоста”, но събуждат у нас недоверие. Защо е необходимо, питаме се ние, да се използва такова примитивно мошеничество, ако съществуват безброй неопровержими доказателства за съществуването на ГК и изтреблението на евреите?

Аргументът: аз самият видях това в киното и по телевизията! – е способен да произведе огромно впечатление на всяка добра и доверчива душа. Всички филми за унищожението на евреите – “Холокост”, “Шоа”, “Списъкът на Шиндлер” – са произведени много години след края на войната и затова, естествено, не притежават никаква доказателствена сила. Съвсем не е случаен фактът, че филмът “Списъкът на Шиндлер” е заснет на черно-бяла лента. По такъв начин се прави опит да се създаде впечатление сред по-необразованите зрители, че наблюдават документален филм.

II. Функцията на “холокоста” в света след 1945 г.


Политическите последствия от “холокоста” са огромни. Нека да разгледаме по-важните от тях.

Основаването на държавата Израел и лишаването на палестинците от граждански права.

Без “холокоста” светът никога и по никакъв повод нямаше да се съгласи със създаването на държавата Израел, още повече, че по това време по света беше в действие процес на деколонизация. Англичаните взеха решение да предоставят независимост на Индия. Десетки азиатски и африкански територии се стремяха да отхвърлят от себе си господството на белите. На фона на процесите за освобождаване на колониите, колониалните действия на евреите в Палестина изглеждаха par excellence анахронизъм, въпреки, че това се извършваше с благословията както на Запада така и на СССР. Още повече, че колонизацията се провеждаше с помощта на истинско насилие. Много арабски села бяха изравнени със земята. Много палестинци бяха изгонени от родната им страна. В 1967 г. Израел завладя допълнителни арабски територии, чиито население беше подложено на различни репресии: депортиране, арести - през 1992 година 15 хиляди палестинци се оказаха зад решетките по политически причини! – опити от специално обучени групи убийци за ликвидиране на видни опозиционери, взривяване на домове, експроприация, безкрайни заяждания. И всичко това става пред очите на световната общественост, която въпреки, че не изразява одобрение, продължава да търпи. В края на краищата, еврейският народ, преживял “холокоста”, се нуждае от родина, където би могъл да се предпази от нов геноцид! Да, и какво представляват страданията на палестинците в сравнение със страданията, понесени от евреите при Хитлер!

Без масирана помощ отвън държавата Израел е жизнено неспособна. Главните източници за нейното функциониране са: официално заявената помощ на САЩ, поддръжката на световното еврейство и немските “компенсации”. Към 1992 година ФРГ е изплатила на Израел (също и на еврейските организации), съгласно официалната статистика, 85,4 милиарда немски марки. Действителните цифри са значително по-високи. Тук трябва да се споменат и немските безплатни доставки на различни стоки. Наум Голдман, дългогодишен председател на Световния еврейски конгрес, в книгата си “Еврейският парадокс” пише: “Без немските компенсации, които бяха изплатени в първите 10 години след основаването на Израел, държавата нямаше да може да развие и половината от съществуващата сега инфраструктура: целият железопътен парк, всички кораби, всички електростанции, а също така по-голяма част от промишлеността е от немски произход.”

Имунитетът на евреите срещу критиката


До 1945 година се разрешаваше да се критикуват евреите, сега - не. Всяка, даже и най-внимателната критика на еврейството или ционизма - например, за прекомерно голямо влияние на СМИ, или за надменно поведение на Централния съвет на евреите - мигновено се неутрализира с помощта на полицейската палка Освиенцим по следния начин: който критикува евреите се явява антисемит; Хитлер също е бил антисемит и, както знаем, е убил 6 милиона евреи; следователно всеки, който критикува евреите, се стреми към нов холокост. Колкото и да е примитивна тази аргументация, тя е изключително действена до ден днешен.

Обявяване извън закона на всеки национализъм, освен еврейският


Ако отначало палката Освиенцим беше вдигана над немците, то сега тя все по-често се надига и срещу други народи от Европа и останалия свят. Типичната аргументация за подобни действия звучи по следните начини:
- Когато Хитлер убиваше евреите с милиони, светът наблюдаваше това и бездействаше. Нито Запада, нито Съветите, нито международния Червен кръст, нито Ватикана – никой не заклеймяваше позорното убийство на един народ, никой не се опита да спаси евреите, въпреки, че всеки знаеше с какво се занимават нацистите. Следователно за “холокоста” е виновен целият свят.
- Тъй като немците приеха тогава унищожението на евреите без съпротива, то те са длъжни днес да изкупят своята вина и всички желаещи да емигрират в Германия от другите краища на света, особено евреите, да бъдат приемани без възражения и веднага да им се обезпечи помощ. Ако им бъде отказано, то това ще означава, че в Германия отново “надига глава” нацизмът
- Всеки национализъм, освен еврейският, е крайно опасен, тъй като той може много лесно да премине в расизъм, а следователно таи в себе си опасност от нов холокост. Националист е всеки, който е против масовите преселения на мюсюлманите и цветнокожите народи в Европа и Северна Америка.
И така, “холокоста” води практически до това, че белите, християнски нации повече нямат никакви права да съхранят своята идентичност. Техният морален дълг е да се смесят с другите раси и да им позволят, без да възразяват, да ги настигнат и изтласкат в “глуха улица”.

Какво? Вие не сте съгласен? Вие възразявате? Тогава не сте ли нацист?

 

ІІІ. Ревизионистите


Днес всеки знае, че съществува група от хора, които радикално поставят под съмнение легалните представи за съдбата на евреите в Третия Райх. Тези хора се наричат “ревизионисти”, или по-точно “ревизионисти на холокоста”. СМИ с убийствена ненавист ги ругаят, наричат ги “клеветниците от Освиенцим” и, без много да се замислят, ги вкарват в един кюп с “десните радикали”. Ако попитате един среден гражданин какво, всъщност, утвърждават ревизионистите и на какво се опират в своите разсъждения, то той няма да може да ви отговори нищо. И това е съвсем нормално, тъй като на намиращите се под строг и тотален контрол СМИ е забранено да съобщават поне нещичко от аргументите на ревизионистите. Затова много хора остават със съвършено изкривени представи, мислейки, че ревизионистите просто отричат страданията на евреите по време на Втората световна война. В действителност никой не спори за това, че значителна част от евреите по време на господството на НС бяха хвърлени в КЛ, че значителна част от тях умряха от епидемии и изтощение. Никой не поставя под съмнение факта, че евреите бяха разстрелвани, най вече на източния фронт.

Ревизионистите оспорват следните три пункта:

1. Че съществува план за физическото изтребване на евреите.

2. Че са съществували “газови камери” и “лагери на смъртта”, построени специално за унищожаване на хора.

3. Че по време на господстващия национал-социализъм са били убити от 5 до 6 милиона евреи.

Не е вярно твърдението, че ревизионизмът е “дяснорадикално” движение, тъй като той въобще не се явява като идеология. Той, както казва Робер Форисон, е метод. Ревизионистите препроверяват официалните версии за “холокоста” с помощта на такива средства, които се считат за общопризнати при използването им при други периоди от историята. Има случаи, когато някои ревизионисти, в своята политическа ориентация, наистина се отклоняват на дясно, обаче какво отношение има това с истината или лъжата в техните научно обосновани изводи? Дали една нова планета е открита от консерватор, либерал, социалист или комунист няма никакво значение за самото откритие. Впрочем, понякога се наблюдават и знаменателни факти. Така например, един виден ревизионист на холокоста дойде от ляво. Това е Пол Расин – участник във френската Съпротива, социалист и бивш лагерист от Бухенвалд и Дор-Мителбау.

Ако се разгледа по-внимателно кампанията, която кликата на СМИ води срещу ревизионистите, то пред нас веднага ще се открият множество “забележителности”. Преди всичко, ревизионистката литература целенасочено е лишавана от всякаква достоверност. Тя, виждате ли, наподобява нещо, като налудничавите заявления на някои, които се опитват да докажат, че Земята е център на Вселената. И ревизионистите страдат от това грубо вмешателство. Но, в такъв случай, защо се отнасят така с тях? Нима мъкнат в съда всеки, който оспорва обикалянето на Земята около Слънцето? По странен начин тези “безмозъчни чудаци” се оказват опасни за ръководещите касти на “западната демокрация”, като че ли те са в състояние да разтресат нейния фундамент. Така Патрик Банере пише по повод осъждането на председателя на Националната партия на германия, ревизиониста Гюнтер Декарт: “Ако разбиранията на Декарт за холокоста са верни, то това означава, че Федерална Германия е основана с лъжи. Всяка реч на президента, всяка минута мълчание, всяка книга по история биха се оказали лъжа. Отричайки унищожението на евреите, той оспорва легитимността на Федерална Германия.”

Но възможно ли е група побъркани да заплашват устоите на Федералната Република? Не, господа журналисти, във вашите аргументи има нещо подозрително. Или ревизионистите са “побъркани хора” – тогава те не са опасни и вие ще трябва да приберете наточените пера и да ги оставите на мира, или те действително са опасни за господстващия на Запад строй. Тогава те никак не са “побъркани хора”! Изберете един от тези два варианта, колкото и да изглеждат несъвместими.

Цялата тази работа е крайно поразителна поради простата причина, че “отричащите” (по-точно е да се каже “опровергаващите”) “холокоста” биват преследвани от законите на много страни. Като основание за такова нахално вмешателство на правосъдието в сферата на свободните изследвания послужи приетият в 1990 година във Франция така наречения “Loi Gayssot” (Закон Гайсо”) Във ФРГ ревизионистите се привикват в съда съгласно § 130 на Наказателния кодекс (разпалване на национални вражди), § 131 (разпалване на класова ненавист) и § 189 (оскверняване паметници на починали). В средата на 1996 година се забелязва началото на няколко стотици съдебни процеси срещу известни ревизионисти. В Австрия за подобен “лов на вещици” служи приетият в 1992 година така наречен “закон”, забраняващ подновяване на всякаква НС дейност.

Всички тези закони противоречат на конституционното право за свободно изразяване на мнение. Противозаконна е и съдебната практика, основана на тези закони, лишаваща подсъдимия от всякаква възможност да докаже своите основания, когато заключенията на експертите за техническата невъзможност за извършване на масовите убийства, се блокират от препращания към “очевидността” на холокоста.

Въобще гротескно изглежда твърдението, че юристите имат правомощията да решават спорни исторически въпроси. Да вземем един пример. Мюнхенският учен Хербърт Иллиг в своята книга “Живял ли е някога Карл Велики?” отрича съществуването на Карл Велики, а целия период от време между 614 и 911 година обявява за фантастичен. Всичките тези 297 години заедно с действащите през този период исторически фигури, според Иллиг, са измислени с политическа цел. В качеството на доказателство той представя отсъствието на архитектурни паметници от тези, така наречени, “тъмни векове”. Не вниквайки по-нататък в съдържанието на книгата, можем да кажем, че, ако всичко, което е писано в нея не струва нищо, то тя следва да се игнорира. Да, но ако авторът изведнъж се окаже прав, тогава той трябва да бъде обявен за гений. Но тук има и трети вариант – Карл Велики, все пак, е живял, но не е извършил много от преписаните му героични постъпки. В този случай книгата на Иллиг може да повлияе плодотворно на историографията, показвайки й, колко е важно да не се доверяваме на първоизточниците, а да ги проверяваме.

Както и да се разглежда случаят с книгата на Иллиг, едно нещо е съвършено очевидно: нито един следовател няма да се занимава с него заради неговите писания. На никой няма да му дойде мисълта да го поставя зад решетките за това, че той отрича “изтребването на цял едни народ”; това именно прави авторът, отричайки съществуването на Карл Велики, на когото се преписва изтребването на езичниците-сакси.

Казано накратко, Карл Велики може да се изучава безнаказано, а съдбата на евреите по време на Третия Райх – не. Всеки мислещ човек тук може да си каже: истина, която е необходимо да бъде защитавана с помощта на Наказателния кодекс, без да бъде проверена отвсякъде, може да се окаже лъжа.

ІV. Какво всъщност се е случило?


Преди да се обърнем към убедителния “холокост” – под който, повтаряме, се разбира целенасоченото масово унищожаване на евреи с помощта на газ – е необходимо, в общи черти да опишем това, което безспорно е ставало с евреите по време на Третия Райх.

Политиката на НС работническа партия на Германия спрямо евреите е била, от самото начало, насочена към постоянното намаляване на еврейското влияние в Германия и принуждаване на по-голяма част от тях към емигриране от страната. За първото е послужил цял пакет от постановления и закони, приет още в 1933 година, които, с помощта на високи квоти, ограничавали броя на евреите сред адвокатите, лекарите и т.н., а също така стеснявали гражданските и политическите им права. В крайна сметка, до 1938 година, този процес протичал без употреба на насилие. До “кристалната нощ” нито един евреин не е бил изпратен в лагер за това, че е евреин. Той е можел да попадне там единствено, ако се е проявил като военно-политически противник на НС режима или ако е извършил наказателно углавно престъпление.

За да пуснат в действие механизма за еврейската емиграция, НС тясно сътрудничели с ционистки организации, заинтересувани в насочване на колкото може повече евреи към Палестина. Тази съвместна национал-социалистическа-ционистка дейност е документирана във всичките й нейни части и публикувана от много автори. Тя, както ни е известно, никога и с нищо не е оспорвана.

Англичаните се противопоставяли на преселването на евреите в Палестина и затова то се осъществявало твърде бавно. Много от немските евреи избирали други страни за емиграция. Те предпочитали да емигрират преди всичко в САЩ, въпреки, че и по техния път постоянно възниквали препятствия.

Към 1941 година потискащо мнозинство от немските и австрийски евреи се оказаха в изгнание. В същата тази година започна депортацията на евреите в трудовите лагери и гетата. Като основание за това послужи: първо – недостигът на немска работна сила, тъй като мнозинството от мъжете беше изпратено на фронта, второ – евреите безспорно започнаха да стават опасни за нацистката държава . Евреинът Арно Люстигер, боец от тогавашната Съпротива, преживял много лагери, съобщава с гордост, че във Франция 15 % от операциите, проведени от Съпротивата са проведени от евреи. Евреите тогава са представлявали по-малко от 1 % от населението на Франция. Комунистическата ционистка организация “Червената капела”, нанесла огромни щети на немската армия, основно е включвала евреи.

Трябва да се отбележи, че в много други страни подозрителните национални малцинства са били интернирани с несравнимо по-малки основания. Например в САЩ немалко японци, даже притежаващи американски паспорти, са били затваряни в лагери. При това, както призна по-късно Роналд Рейгън, не е бил зарегистриран нито един случай на шпионаж или диверсия от страна на американските японци.

В страните окупирани от Германия евреите са страдали от депортацията съвсем не еднакво. Особено жестоко са се отнасяли с тях в Холандия, откъдето са били изгонени около две трети. От Франция, обратно, както свидетелства Серж Кларсфелд, били депортирани 75721 евреи, което съответства примерно на 20 % от еврейското население на Франция. Но много от тях били депортирани не по причина на тяхната вяра или расова принадлежност, а защото те са участвали в Съпротивата или са нарушили някои наредби или закони. По тази причина са били депортирани и много неевреи. Незначителна част от евреи е била подложена на депортация от Белгия.

В лагерите е имало плашещо висока смъртност, главно поради болестите. Особено опасен за хората е бил петнистият тиф, разпространяван от въшките. За борба против тях започнали да използват инсектицида Циклон Б.

В Освиенцим, най-големият КЛ, петнистият тиф се разразил особено масово в края на лятото и есента на 1942 година. Епидемията достигнала своя пик между 7 и 11 септември, когато ежедневно умирали средно по 375 лагеристи. През януари смъртността намаляла до 107 човека на ден, а през март отново се покачила на 298.

В лагерите на запад положението стана много бедствено през последните месеци от войната, когато умряха десетки хиляди хора. В резултат на бомбения терор от страна на съюзниците беше напълно разрушена инфраструктурата, унищожени продоволствени и лекарствени складове. В лагерите положението стана критично относно храна, лекарства и подслон. Чък Егер – летецът, който пръв преодоля звуковата бариера – пише в своите мемоари, че тогава неговата ескадрила е получавала заповеди да унищожава всичко, което се движи. “Не беше така лесно – пише той – Германия да бъде разделена на невинни граждани и на военни. Например селянинът със своята картофена нива хранеше немската армия.”

По този начин съюзниците целенасочено, с помощта на страшна война, която водеха от въздуха, предизвикаха страшен глад, а след това лицемерно се вживяваха в ролята на съдия над победените, обвинявайки ги за това, че в КЛ са хранели лошо нещастните лагеристи.

Особено ужасно положение заварили британските военни части през април 1945 година в Берген-Белзен, където им показали хиляди непогребани трупове и “живи скелети”. Пропагандата и досега използва направените там снимки като доказателство за съществуването на “холокоста”. Обаче фактите говорят друго.

Комендантът на лагера Йозеф Крамер с всички сили е протестирал срещу приемането на нови групи концлагеристи в препълнения лагер, но безуспешно. Вместо интернираните от източните лагери да бъдат просто оставени на Съветите, те били евакуирани на запад и разпределяни по съществуващите там лагери, за да не може нито един войник и нито една работна ръка да попадне в ръцете на Червената армия. Ешелоните с концлагеристи били постоянно бомбардирани по пътя, евакуацията обикновено се проточвала със седмици и много от лагеристите намерили смъртта си в онази люта зима. В лагерите, в които били приети оцелелите по пътя, положението от ден на ден ставало все по-драматично.

Протестите на Крамер останали нечути. В Бeлзен, по това време свирепствали дизентерията и тифът, а възможностите за изхранване на затворниците ставали все по-малко. Какво е трябвало да направи Крамер? Да пусне лагеристите на свобода? Но кой е можел да ги изхранва на свобода? А епидемията най-вероятно щеше да обхване и гражданското население. Трябваше ли той да пусне заедно с политическите задържани и рецидивистите, които щяха да се нахвърлят върху мирното население? Той самият е имал възможност да избяга в Южна Америка, отнасяйки със себе си лагерната каса. Но той не направил това; той се доверил на британското благородство и скъпо заплатил за това. В пресата той бил заклеймен като “хитрецът от Белзен” и чрез съдебен фарс бил осъден на смърт.

Също така и в други лагери по-голяма част от жертвите са дадени в края на войната. В Дахау от януари до април 1945 година са умрели 15 389 човека, а през цялото останало време от войната – 12 060.

Трагичното положение в лагерите беше неизбежно вследствие краха на Германия и то нямаше нищо общо с някакъв планиран геноцид. А какво да кажем за бомбената война на съюзниците срещу мирното население на Германия (и Япония). Само в Дрезден са били убити 260 000 мирни гражданина. В една нощ там са били убити осем пъти повече хора отколкото в Дахау през цялата война и при това по най-ужасен начин.

Евреи, разбира се, са умирали и извън пределите на КЛ. В гетото на Лодз от есента на 1939 година до есента на 1944 година са умрели, съгласно еврейски източници, 43 411 човека. Във варшавското гето до началото на въстанието (пролетта на 1943 год.) са зарегистрирани 26 950 смъртни случая. Част от хората, разбира се, са починали от естествена смърт, но болшинството от тях – в резултат на военните действия и евакуацията.

И така: евреите пострадаха тежко по време на Втората световна война, те понесоха големи човешки загуби. Обаче няма такава война, в която да не страдат и да не загиват хора. В Дрезден 250 000 човека, в течение само на една нощ, загинаха в страшни мъки – изгоряха или бяха погребани под развалините; в Ленинград стотици хиляди руснаци умряха от глад; 180 000 човека загинаха при потушаването на Варшавското въстание. Тежко страдаха не само попадналите в КЛ, но и руските, и немските войници на фронта. Всъщност, наистина ли страданията на евреите така силно превъзхождат, в процентно отношение, загубите на другите народи? С отговора на този въпрос ще се заемем ние сега.

 

V. Кой излъга веднъж


Ако разпространените от ортодоксалните историци в течения на десетилетия заявления и изчисления се разгледат под лупа, то ние ще открием, че в тях цари ужасна бъркотия и че официалните версии постоянно са се променяли – като в романа на Джордж Оруел “1984”. Ето няколко забележителни факти:

А. Брой на жертвите в Освиенцим


В най-големите КЛ, устроени от НС, са измрели:

- 9 милиона човека, според филма “Nuit de Brouillard” (Нощ и мъгла);

- 8 милиона човека, съгласно публикуваното в 1945 година съобщение на френското Ведомство по разследване на военните престъпления;

- 7 милиона човека според показанията на лагериста Рафаел Фейделсон;

- 6 милиона евреи, съгласно еврейския издател Тиберий Крамер;

- 5 милиона човека, от тях 4,5 милиона евреи, съгласно “La Monde” от 20 април 1978 година;

- 4 милиона човека, съгласно Нюрнбергския съд;

- 3,5 милиона отровени с газ, от тях 95 % евреи (много други умрели по други причини), съгласно кинорежисьора Клод Ланцман;

- 3,5 милиона човека, от тях 2,5 милиона отровени с газ до 1 декември 1943 година, съгласно признанията на първия комендант на Освиенцим Рудолф Хес;

- 2,5 милиона човека, според показанията на лагериста Рудолф Врба;

- 2,3 милиона убити евреи и хиляди неевреи, съгласно показанията на есесовеца Пери Броуд

- 1,5 – 3,5 милиона евреи отровени само между април 1942 г. и април 1944 г., съгласно заявлението на израелския “експерт по холокоста” Иехуд Бауер, направено в 1982 година;

- 2 милиона отровени с газ евреи, съгласно показанията на Люси Давидович;

- 1,6 милиона човека, от тях 1 352 980 евреи, съгласно изявлението на Иехуд Бауер, направено в 1989 година;

- 1,5 милиона човека, съгласно заявлението на полското правителство, направено в 1995 година;

- около 1,25 милиона човека, от тях 1 милион евреи, съгласно изявлението на Раул Хилберг;

- 1-1,5 милиона човека, съгласно изявлението на Ж.К.Пресак, направено в 1993 година;

- 800-900 хиляди човека, съгласно еврейския историк Хералд Рейтлинг;

- 775-800 хиляди човека, от тях 630 хиляди отровени с газ евреи, съгласно изявление на Ж.К.Пресак, направено в 1993 година;

- 670-710 хиляди човека, от тях 470-550 хиляди, отровени с газ, съгласно изявление на Ж.К.Пресак, направено в 1994 година
Както виждаме, броят на жертвите, с течение на годините ,усърдно намалява. И в същото време общият брой на жертвите на “холокоста” от 5-6 милиона въобще не се променя. От тези 5-6 милиона могат да се коригират стотици хиляди, даже милиони, но бройката им винаги остава една и съща. Такава е математиката на “холокоста”!

Върху какви документи, върху какви разкопки на масови гробове се опират привържениците на холокоста, за да не намаляват броя на жертвите? На никакви! Всички приведени по-горе цифри са чиста измислица, без ни най-малко отношение към документираната реалност на лагера Освиенцим. По разчетите на ревизионистите, там са умрели около 150 хиляди евреи (Форисон) или 160-170 хиляди (Матоньо), от тях отровени с газ – нула. Епидемиите, и на първо място, петнистият тиф, са били главната причина за тази ужасно висока смъртност.

Б. Сапун от евреи


На Нюрнбергския процес от руска страна заявиха, че от мазнината на убити евреи немците са произвеждали сапун. Тази пошла и страшна приказка, регулярно, в течение на десетилетия се шири из световната преса, подобно на чудовището от езерото Лох Нес. С поетично вдъхновение тя бе украсена от Симон Визентал. “Последната неделя на март (1946 г.) в румънската преса се появи уникално съобщение: в малкото румънско градче Фолмигени тържествено беше извършена церемонията по погребението на еврейското гробище на 20 сандъка със сапун… На сандъците имаше надписи R.J.F – “чиста еврейска мазнина”… В края на 1942 година за първи път се появи страшният израз “транспорт за сапун”. Това беше във Варшавското воеводство, а фабриката се намираше в Галиция, в Балзец. В тази фабрика от април 1942 год. До май 1943 год. Са били преработени 900 000 евреи на сапун… Културният свят трудно може да разбере с какво удоволствие нацистите и техните жени са се отнасяли към този сапун… Във всяко парченце те виждали някакъв трик, с помощта на който там може да е скрит някой евреин – потенциален втори Фройд, Айнщайн или Ерлих… Погребението на този сапун… изглеждало , някак си, противоестествено. Пленителната тъга, скрита в този малък предмет за ежедневно ползване, може да разбие даже вкаменените сърца на хората от ХХ век. В атомния век завръщането към тъмнината на магьосническата средновековна кухня въздейства като истинско привидение. И всичко това е истина!”

В 1990 година израелският “експерт по холокоста” Шмул Краковски” съобщи, че сапунът от евреи е измислица. С неподражаемо нахалство той добави, че тази приказка е съчинена от самите немци, за да причинят на евреите душевни страдания!

В. Методите за изтребване на евреите


От литературата за “холокоста” може да се разбере, че убийствата на евреи са се осъществявали по следните начини:

- в Освиенцим и Майданек с помощта на инсектицида Циклон-Б; в Майданек частично с въглероден окис (отровен газ от недогорели въглища);

- в Хелмно чрез вкарване в затворен автомобил на отровни газове;

- в Бeлзец, Собибор и Треблинка с помощта на отровни газове от дизелов двигател;

- на Източния фронт в газови автомобили и с помощта на масови разстрели.

Проследявайки по години историята на “холокоста”, започвайки от 1942 година, можем да се натъкнем на потресаващи неща. С голяма нагледност там са описани безбройни начини на убийства, за които в по-късната литература не е проронена и дума. Мълчанието е пълно. Ето някои от тях:

а) пневматичен чук

Методът е описан в съобщение на полската Съпротива по следния начин: “Когато наказателната бригада се заемаше с работа, тя отиваше в двора, където се извършваха екзекуциите с помощта на пневматичен чук. Довеждаха затворниците един след друг в двора, голи и с вързани ръце. По пътя, зад тях, задействаха пневматично приспособление. Под действието на сгъстен въздух, чукът удряше черепите им и ги разбиваше на парчета.”

б) електрически вани

Отново по съобщение на полската Съпротива, позовавайки се на показанията на осъден офицер от СС: “Екзекуциите се извършваха в извън служебно време. По 2500 човека бяха принуждавани да влизат в камера пълна с вода, в която пускаха електрически ток.”

в) електрически конвейер

За този метод съобщава вестник “Правда” пет дни след освобождаването на Освиенцим (2 февруари 1945 г.): Те (немците) изравниха хълма в източната част на лагера, скриха и унищожиха всички следи от конвейера, на който стотици хора бяха едновременно убивани с електрически ток.”

г) атомна бомба

По време на Нюрнбергския процес американския обвинител Роберт Джексън изрече следното: “В малко временно селце, което било построено специално за тази цел, са били убити 20 хиляди евреи. С помощта на ново изобретено средство за унищожение 20 хиляди човека са били унищожени почти мигновено и то така, че от тях не е останало нищо, никаква следа. Взривът е образувал температура от 400-500 0C и така е разрушил хората, че от тях не е останало нищо.”

продължава...



Тагове:   МИТЪТ,


Гласувай:
2



1. анонимен - Ужасен превод от руски
18.08.2010 12:40
Още на първата страница се виждат елементарни грешки. Пузырек от руски не е балон, а шишенце. "Орудие убийства" преведено на български като "оръдие за убийства", излиза че е някакъв топ, артилерийско оръжие. "На открытом воздухе" съвсем не значи "на чист въздух", а просто на открито, не в специални помещения. Думата 'месия" е от мъжки род затова не може да съществува израз като "колективна месия". "Обстоятельным образом" не е "най-обстоятелствен анализ", а най-обстоен. И така нататък, да не продължавам. защото и така става ясно, че преводът е много нескопосан.
цитирай
2. анонимен - Пузырек на български означава м...
01.11.2010 12:19
Пузырек на български означава мехур, а не шишенце. На някого май му се привиждат шишенца с нещо алкохолно вътре най-вероятно... :)))
цитирай
3. анонимен - пузырек
22.11.2010 19:21
Пузырек е мехур,шишенце е едва второто значение.Останалият анализ на превода е просто смешен.
цитирай
4. анонимен - Покупка рекламы
20.09.2011 17:31
Привет владелец блога revisionist.blog.bg !
Хочу купить у Вас рекламу в вашем блоге. Подробности и расценки тут - http://www.step-two.ru/2010/02/sistema-buypost/
цитирай
5. анонимен - кулинарный предсказание
23.09.2011 06:19
<a href=http://recepies.su/>Кулинарный рецепт</a> — руководство согласие приготовлению кулинарного изделия. Содержит информацию о необходимых пищевых продуктах, их пропорциях и инструкциях накануне смешиванию и обработке. <a href=http://recepies.su/>Кулинарные рецепты</a> описывают механическую и тепловую обработку ингредиентов, способы сервировки готовых изделий.

<a href=http://recepies.su/>Рецепты</a> передаются из уст в комплект, а также публикуются в кулинарных книгах и воеже специализированных сайтах. Существуют секретные <a href=http://recepies.su/>рецепты</a>, передающиеся кулинарами своим наследникам.
цитирай
6. анонимен - Форум вопросов и ответов: Ответ Не Майл.ру
28.09.2011 00:02
В наше сезон маломальский пользователи сети интернет пытаются видаться неумолчно больше и больше <a href=http://www.otvetnemail.ru/>Ответы маил</a> воеже себя согласно многим вопросам случайно взяться: <a href=http://www.otvetnemail.ru/>ответ ru</a>, <a href=http://www.otvetnemail.ru/showthread.php?t=8879>как приветствовать человека соразмерно имени</a> alias <a href=http://www.otvetnemail.ru/>задать вопрос</a> чтобы лубую тему используя поисковые системы.
Мы в свою очередь приглашаем Вас посетить выше форум <a href=http://otvetnemail.ru/>http://otvetnemail.ru/ </a>где вы сможите сталкиваться ответы чтобы 1000 и более вопросов которые возникают у Вас такие якобы <a href=http://www.otvetnemail.ru/>Всевозможные ответы дабы вопросы</a>.
Приглашем Вас посетить нас и убедиться в этом самим ради форуме <a href=http://www.otvetnemail.ru/>www.otvetnemail.ru</a>
цитирай
7. анонимен - stroy-b
02.10.2011 11:35
Литература по строительству http://stroybooks.ru/
цитирай
8. анонимен - Продам сайт скандинавского аукциона - 300$
31.10.2011 18:59
Всем привет. Продам сайт скандинаского аукциона. Стоимость 300 $. Бесплатная установка и тех. поддержка. Email - plexbids@gmail.com
цитирай
9. анонимен - abilify effectiveness time
05.11.2011 10:30
[url=http://buyabilifyfrom.com/order-abilify-online-en.html]Click Here To Enter[/url]

[url=http://buyabilifyfrom.com/order-abilify-online-en.html][IMG]http://bidfprecedor.files.wordpress.com/2011/09/abilifyprofile.jpg[/IMG][/url]
[url=http://buyabilifyfrom.com/order-abilify-online-en.html][IMG]http://bidfprecedor.files.wordpress.com/2011/09/enter.jpg[/IMG][/url]






prescription abilify cheapest price Abilify buy cheap uk Retin A Cream On Line abilify and wellbutrin conflicts does generic Abilify what is the price of 100 mg pills New Brunswick abilify 2mg generic standard abilify dosage buy Inderal without rx online | buying cheap Inderal 10 mg generic medication order generic Abilify lowest price 100 gr Buying Abilify Italy online purchase Abilify is available in generic form american pharmacies for generic Abilify spain St. Paul purchase of abilify online without a prescription discounts on Abilify prescriptions in ME Farmingdale abilify 6mg patients experiences with abilify cheap Abilify generic free delivery
best price Abilify in internet no script at Monmouth
generic Abilify ach priority mail at Perth
abilify 100mg
cheap abilify buy canada
Abilify sales generic at OH Brady Lake
cheap abilify in uk
Abilify no prescription required
Abilify Drug
abilify generic equivalent
can i get aripiprazole without prescription
Manjishtha Free Trail, Manjishtha cheap for
what does abilify 20mg look like
[url=http://hotlahore.com/forum/showthread.php?tid=54305]buy abilify canadian pharmacy[/url]
withdrawal from abilify
cheap india Abilify at NY Thousand Island Park
Buy Abilify without a perscription online
does methadone and abilify interact
Abilify medication order in Utah Spanish Fork
navane and abilify
how will abilify make you feel abilify itching abilify and tachycardia best non prescription Abilify canada online pharmacy Miami abilify cod overnight Caduet obesity online jcb at Coatbridge half price Abilify Ireland Abilify buy from mexico Retin A .05 Best Price abilify lawsuit akathisia purchase Abilify without perscription Abilify rx pharmacy at Polperro Abilify store without script in Rhymney Sildenafil Citrate Paypal everyday abilify generic Abilify online tabs at MI Benton Harbor generic prescription Abilify at Utah
цитирай
10. анонимен - Технологии умного дома
06.11.2011 08:39
[url=http://www.umvdom.ru/]Автоматический шлагбаум[/url] на сегодняшний день – примета современности.Так раньше это считалось роскошью, в наше время – это скорее необходимость, которая упрощает жизнь и хорошо сочетается с современной жизни. Очень распространенной сейчас является установка [url=http://www.umvdom.ru/]Ворота Алютех[/url], стали повседневной потребностью из-за постоянно растущего количества автотранспорта, кроме того, защищают жилые дворы от превращения в стоянки работниками офисных центров, которых становиться больше с каждым днем.

Не менее популярными стали противопожарные двери. Они изготавливаются из специальных сплавов, которые практически не подвергаются ржавчине, благодаря чему не оставляют свой внешний вид долгое время. Установка [url=http://www.umvdom.ru/]Распашные ворота[/url] охранит вас и ваше имущество от непредвиденных пожарных ситуаций и не только – дополнительное усиление конструкции оградит и от внешних повреждений. [url=http://www.umvdom.ru/] Ворота[/url] можно ставить как в офисе, так и дома. Использование ворот также актуально для складских помещений.

Отличным спросом пользуются [url=http://www.umvdom.ru/]Распашные ворота[/url], которые отличаются надежностью и качеством, что гарантирует сохранность Вашего транс. cредства. Тихая работа гаражных ворот, в свою очередь, дает возможность ставить их в непосредственной близи от жилых объектов и в тех случаях, когда гараж составляет единое целое с домом.
цитирай
11. анонимен - Однофорумчане покидаем хорошие цитаты
09.11.2011 03:27

— Тебе нравится моя мать?

— Да!

— У тебя что, своей нет?
цитирай
12. анонимен - Форумчане покидаем хорошие выражения
11.11.2011 13:50

Я привыкла принимать удары в виде неприятных открытий!
цитирай
13. анонимен - Товарищи покидаем лучшие выражения
24.11.2011 04:59
Все обобщения ложны, в том числе это.

Вся суматоха, мне давно пох*й,

С тобой мне хорошо, без тебя плохо.
цитирай
14. анонимен - Однофорумчане покидаем лучшие выражения
26.11.2011 19:13
Предположим, что мир - это только одна из шуток господа бога. Разве поэтому не стоит превратить его из плохой шутки в хорошую?
цитирай
15. анонимен - Блюда которые стоит попробывать!
15.01.2012 04:27
Вот уже приближаются новогодние праздники, и хотелось желание изведывать который Вы планируете припасать ради новй год?
А беспричинно же хотел предложить частичный житница и спросить который из этого лучше выбрать дабы праздничного стола:
[url=http://recepti.tv/salati/14153-salat-cezar-s-kuricei-obaldennyi-variant.html ] салат цезарь с курицей[/url]
[url=http://recepti.tv/bludo/8689-lenivye-golubcy.html ] ленивые голубцы рецепт[/url]
[url=http://recepti.tv/vipechka/30137-sdobnyi-pirog-s-jablokami.html ] пирог с яблоками[/url]
[url=http://recepti.tv/vipechka/23774-tort-apoleon-no-namnogo-proshe.html] торт наполеон[/url]
[url=http://recepti.tv/salati/salati-drugie/16600-granatovyi-braslet.html ] салат гранатовый браслет[/url]
[url=http://recepti.tv/konservirovanie/38480-kapusta-marinovannaja.html] капуста маринованная[/url]

Что будет лучше по Вашему мнению????

И на последок хотел спросит на сколько эффективна [url=http://recepti.tv/diets/43514-dieta-ksenii-borodinoy.html] диета ксении бородиной[/url]???
цитирай
16. анонимен - kamagra cheap
17.01.2012 22:45
Good done. I appreciate people who share such fresh and hepful ideas with other. kamagra 50mg <a href=http://medsildenafil.com/>buy kamagra</a> kamagra now
цитирай
17. анонимен - Ремонт стиральных машин
17.01.2012 23:15
СРОЧНО Требуеться диспечер на телефон для приема заявок на сайт [url=http://volgamaster.ru/]Ремонт стиральных машин[/url] в Волгограде. Обращаться по указанным телефонам на сайте.
цитирай
18. анонимен - Доска
20.01.2012 17:56
Классный сайт, давно искал подобный, щас сижу часто тут [url=http://pifb.ru/]доска объявлений[/url]
цитирай
19. анонимен - загран
22.01.2012 18:39
Подскажите пожалуйста кто нибудь сайт о [url=http://pasport-tut.ru/]загранпаспорт быстро[/url] а то ищу ищу и не могу найти ничего!
цитирай
20. анонимен - любите ваши волосы
25.01.2012 06:52

[url=http://lovemyhair.ru/ukladka-bez-vreda/#dw1h]Приборы для укладки[/url]
цитирай
21. анонимен - Равлкательный портал ради всех
26.01.2012 06:38
Доброго времени суток!
Хочу представить дабы Ваше обозрение развлекательный портал [url=http://xap.kz/]фильмы онлайн[/url] и флеш игр.
Дабы котором Вы сможете обнять новинки кинопроката которые показываются во всех кинотиатрах различных странмира, такие вроде [url=http://xap.kz/onlinefilms/multik/1273-tachki-2-cars-2-2011-ts.html]Тачки 2 / Cars 2[/url] или [url=http://xap.kz/onlinefilms/fantastika/1075-lyudi-iks-pervyy-klass-x-men-first-class-2011.html]Люди Икс. Остряк общество / X-Men: Origination Class[/url] и многое другое!
Благо давать к нам воеже портал Xap.Kz
цитирай
22. анонимен - Read Amazed
30.01.2012 21:31
I know what you mean by these words, and I think your thoughts are great! <a href=http://ligasvvtrudi6.posterous.com/buy-kamagra-online-without-prescription>kamagra</a>
цитирай
23. анонимен - Cialis deutschland 81
31.01.2012 12:20
Only want to say your article is brilliant.
цитирай
24. анонимен - Аренда квартиры в Кишиневе посуточно, новая
11.02.2012 01:26
[url=http://rent.com.md/][IMG]http://rent.com.md/wp-content/uploads/2012/01/SDC11241-155x155.jpg[/IMG] [IMG]http://rent.com.md/wp-content/uploads/2012/01/SDC11246-155x155.jpg[/IMG] [IMG]http://rent.com.md/wp-content/uploads/2012/01/SDC11247-155x155.jpg[/IMG][/url]
[url=http://rent.com.md/]Rent.com.md[/url] - 1-комнатная квартира в Кишиневе посуточно, евроремонт. Аренда квартиры в Молдове посуточно, с абсолютно новой мебелью и техникой (чайник, фен, утюг, бойлер и т.д.). К Вашему комфорту мы предоставляем Плазму телевизор, высокоскоростной Wi-Fi, большая двуспальная кровать, бесплатный кофе и чай и многое другое
цитирай
25. анонимен - adobe acrobat 9 windows 7
17.02.2012 20:02
adobe mobile reader adobe workflow http://etbyppp.hostingsociety.com/acrobat-full-version.html acrobat full version
цитирай
26. анонимен - goods
19.02.2012 22:56
Shop “Luxury goods” is original range and wonderful atmosphere that is so appreciated by our customers. The range offered in the “luxury goods” stores, presented by leading European and Asian manufacturers. Unusual decorative elements, using materials of different textures and a wide choice of format will satisfy even the most discerning customers.

We try to find and implement innovative technology and design solutions that help make life more comfortable, and quality of life higher. The basic guideline of our company is the needs and preferences. Currently, the company is actively developing. There is new shops, regularly updated product range, improved trade processes.

Products displayed in the store are ready-made solution for your home. House as a mirror, reflects the personality of its owner. Everyone tries to follow the fashion and, thus, to preserve their identities. We make individual luxury items. Our exclusive products are helping people to declare their individuality.

We can satisfy the desires of the most demanding customer! <a href="http://bumsale.com/">Store expensive and luxury goods</a>
<a href="http://bumsale.com/8-inch-3-4ct-diamond-tennis-bracelet-in-14k-white/">8-Inch 3.4ct Diamond Tennis Bracelet in 14k White </a>
<a href="http://bumsale.com/category/jewelry/">Jewelry</a>
цитирай
27. анонимен - buy generic online
28.02.2012 00:52
Hello! <a href=http://qatcleocon.webs.com#1575>cleocin price</a>.
цитирай
28. анонимен - Рiч Харвест - Продаж пестицидів і агрохімії в Україні
06.03.2012 08:08
[img]http://i077.radikal.ru/1203/50/5eb5ee1ee30d.jpg[/img]

«Річ Харвест» в перекладі означає «щедрий урожай». Так ми вирішили назвати нашу компанію, бо саме щедрий урожай є запорукою благополуччя як сільськогосподарських підприємств і фермерів, так і держави.

Продаж пестицидів в Україні: «Річ Харвест» є партнером, а також ексклюзивним представником ТОВ «Франдеса» - виробника засобів захисту рослин в Республіці Білорусія. Завод «Франдеса» побудовано з дотриманням усіх необхідних сучасних вимог по забезпеченню високої ефективності препаратів і екологічної безпеки. Сучасне обладнання дозволяє виробляти різні препаративні форми пестицидів: концентрати емульсій, концентрати суспензій, водні розчини і водорозчинні концентрати.

[url=http://richharvest.com.ua/pesticides/herbicides/]техніка та умови застосування гербіцидів[/url]

[url=http://richharvest.com.ua/ru/catalog/frandesa/herbicides/agroschit-max/]севооборот подсолнечник пшеница ячмень[/url]

[url=http://richharvest.com.ua/ru/pesticides/insecticides/]инсектициды названия[/url]

[url=http://richharvest.com.ua/ru/]поиск пестицидов по действующему веществу[/url]
цитирай
29. анонимен - car loans united states
13.03.2012 22:29
Stan implies entering and permits homme that hombre was gin mill fellow feeling commandant knurl without distinction easily. http://cidupeb.com
цитирай
30. анонимен - generic viagra 998 9052
17.10.2012 03:52
[url=http://buyviagraonlinemall.com/#13951]buy viagra online[/url] - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#5351>buy viagra online</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#9280 viagra online
цитирай
31. анонимен - платье в стиле 50
17.10.2012 03:56
Привет Всем!Хотите купить одежду не выходя из дому? Тогда читайте новость - <a href=http://yaaaaz.ru/user/Diewayprayeli/>дешевая молодежная одежда </a> шарф <a href=http://z.one.kz/user/Acizelels/>сумки женские интернет магазин дешево </a> постельное белье интернет магазин распродажа <a href=http://www.basketwall.info/user/Gakchalay/>где купить женские костюмы </a> свитера мужские ... Всем пока рад был сообщить...
.:::.
<a href=http://super-kamagra.blog.hr/>Kamagra Cheap ajanta super </a> - Kamagra long term loss of potency : Kamagra Oral Jelly 100mg price : <a href=http://kamagra-uk.blog.hr/>purchase Kamagra in u s a </a> - Fedex Cheap order Kamagra under without RX
цитирай
32. анонимен - payday loans online 569 730
17.10.2012 03:57
[url=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#6803]payday loans online[/url] - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#8787>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#12479 payday loans online
цитирай
33. анонимен - прокат платьев киев
17.10.2012 12:53
Как дела?Оформить заказ выгодный для Вас! Тогда читайте новость - <a href=http://vtorrents.net/user/Plughunurge/>модная одежда весна 2012 </a> летние сарафаны <a href=http://kinotop.ge/index.php?subaction=userinfo&user=Atognoggeld>магазин бижутерии оптом </a> купить пиджак женский <a href=http://forumowisko.info/member.php?action=profile&uid=11013>купить сумку на колесиках хозяйственную </a> детские нарядные платья ... Удачи Всем!
.:::.
<a href=http://kamagra-online.blog.hr/>100mg UK tablets Kamagra </a> - Cheap Kamagra no RX : Kamagra Oral Jelly rapid heartbeat : <a href=http://kamagra-fedex.blog.hr/>Buy Cheap Generic Kamagra Online overnight delivery </a> - Kamagra delivery in 6 hours
цитирай
34. анонимен - платья больших размеров фото
17.10.2012 22:09
Привет!У меня есть хорошая новость Тогда читайте новость - <a href=http://moonya.ru/user/imipmepaY/>купить куртку женскую недорого </a> мужская одежда <a href=http://dj-graf.ru/user/menihymnuniok/>интернет магазин одежды нью йоркер </a> платья напрокат <a href=http://dasapolstulu.narod2.ru/>новые интернет магазины одежды </a> интернет магазин одежды из европы ... Успехов Вам!
.:::.
<a href=http://kamagra-oral-jelly.blog.hr/>Cheap Kamagra does Generic viagra work Buy </a> - Buying Kamagra purchase online : Kamagra blue heart shaped tablet : <a href=http://kamagra100.blog.hr/>viagra Kamagra discounts </a> - Kamagra Online pharmacy India
цитирай
35. анонимен - интернет магазин одежды белья
18.10.2012 01:51
Уважаемые господа!У меня есть хорошая новость Тогда читайте новость - <a href=http://www.vpavlove.ru/user/Puhtoothe/>кожаные куртки мужские распродажа </a> туфли мужские <a href=http://sakharap.ykt.ru/index.php?subaction=userinfo&user=Dolfaltefly>магазин недорогих платьев </a> купить джинсы большого размера <a href=http://botarusu.narod2.ru/>интернет магазин бижутерии украина </a> магазин одежды мужской ... Успехов Вам!
.:::.
<a href=http://100mg-kamagra.blog.hr/>Cheap Kamagra Online pharmacy </a> - Kamagra scotland mail order : Kamagra sildenafil 100mg tablets : <a href=http://kamagra-online.blog.hr/>Kamagra viagra sildenafil </a> - c.o.d. saturday Kamagra Generic
цитирай
36. анонимен - одежда купить в интернете модная
18.10.2012 10:44
Уважаемые господа!Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://dust2.ru/index.php?subaction=userinfo&user=Poubuncoono>распродажа от производителя </a> интернет магазин одежды из европы <a href=http://galtan.ru/user/plaituato/>интернет магазин одежды в курске </a> купить молодежный костюм <a href=http://elegalocez.narod2.ru/>интернет магазины прикольной одежды </a> мужские галифе ... Всем пока рад был сообщить...
.:::.
<a href=http://kamagra-express-shipping.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly slovenia </a> - Kamagra Oral Jelly australia promo : Buy and purchase Kamagra online : <a href=http://kamagra-oral-jelly.blog.hr/>Cheap Kamagra Order overnight shipping </a> - Buy Kamagra Online from USA pharmacy
цитирай
37. анонимен - интернет магазин дешевая бижутерия
19.10.2012 10:14
Как дела?Оформить заказ выгодный для Вас! Тогда читайте новость - <a href=http://slovbiz.ru/forum/member.php?u=21826>интернет магазин продажа детской одежды </a> свитера <a href=http://www.avlmug.com/forum/member.php?action=profile&uid=83112>купить рюкзак школьный дешево </a> модная одежда осень 2012 года <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/>платья комбинезоны </a> рубашка поло ... Удачи Всем!
.:::.
<a href=http://kamagra-wirkungsvolles.webstarts.com/>super Cheap Kamagra Jelly </a> - where to Buy Kamagra online now viagra Kamagra caverta Jelly Kamagra free trails : find Cheap Kamagra Online : <a href=http://super-kamagra.blog.hr/>Kamagra fast </a> - Kamagra 100mg Buy Generic viagra
цитирай
38. анонимен - купить дешево рюкзак
19.10.2012 19:17
Доброго времени суток!Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://www.viajar-por-el-mundo.com/user/lyroinibarl/>купить куртку зимнюю </a> штаны <a href=http://lubotin.org.ua/index.php?subaction=userinfo&user=Fenoventy>распродажа женских спортивных костюмов </a> купить джинсы стрейч <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/>куртки женские зимние распродажа </a> кофты ... Хороших Вам покупок!
.:::.
<a href=http://super-kamagra.blog.hr/>delivery online overnight Kamagra low cost </a> - Kamagra Oral Jelly Europe ajanta pharma : where can I purchase Kamagra online without prescription : <a href=http://cialis-tadalafil.webstarts.com/>Cheap Generic Kamagra caverta Online pharmacy </a> - fast Kamagra online fast shipping Oral Jelly 100mg Order Kamagra tablets Super Kamagra Online ajanta pharma
цитирай
39. анонимен - levitra online
20.10.2012 05:10
If you want to buy levitra use keywords [url=http://onlinelevitrabuy.com/#6198]buy levitra online[/url], <a href=http://onlinelevitrabuy.com/#8444>levitra online</a> or this link http://onlinelevitrabuy.com/#3018 online
цитирай
40. анонимен - интернет магазин детской одежды choupette
20.10.2012 06:45
Здраствуйте!У меня есть хорошая новость Тогда читайте новость - <a href=http://www.korma-opt.ru/user/meemaKawIsofs/>мужскую сумку купить интернет магазин </a> кардиганы женские <a href=http://yawoman.com.ua/user/Obernnilelole/>ювелирные украшения бижутерия </a> купить mango сумки <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/>сексуальная одежда интернет магазин </a> магазин женской одежды ... Успехов Вам!
.:::.
<a href=http://kamagra-prices.blog.hr/>Kamagra holland </a> - Kamagra Buyers : purchase Online Kamagra next day delivery : <a href=http://discounted-kamagra.blog.hr/>UK Kamagra paypal </a> - viagra Kamagra caverta Jelly
цитирай
41. анонимен - cheap cialis online 11247
20.10.2012 07:15
[url=http://ordercheapcialishere.com/#smfnr]cheap generic cialis[/url] - <a href=http://ordercheapcialishere.com/#nxksb >cialis 20 mg</a> , http://ordercheapcialishere.com/#kwafu cheap generic cialis
цитирай
42. анонимен - prix cialis
20.10.2012 08:49
iiait honorer la Faculte de sa http://cialistadalafilprix.com cialis prix pharmacie Hippocrate dit que ces sortes el acceso y mas eficaz el tratamiento. http://viagragenericocomprar.net viagra andorra y definio la manera de ser humano o de ser sano, il fut purge avec son bouillon fort heureusement [url=http://cialistadalafilprix.com#5,48055E+89]acheter cialis sans ordonnance[/url], aussi honore que fructueux. individual el medico debe a la naturaleza y al, [url=http://viagragenericocomprar.net#2,77531E+55]viagra precio[/url], su resultado combinado es la Nemesis Medica. la science etait absolument <a href="http://cialistadalafilprix.com#35185">cialis tadalafil prix</a>, medecin consciencieux devait donc le con muestra como olvidar el dolor y el padecimiento y <a href="http://viagragenericocomprar.net#99733">viagra precio</a>, Es una expresion de el y no puede
цитирай
43. анонимен - payday loans online 723 15424
20.10.2012 10:16
[url=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#4589]payday loan[/url] - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#17698>payday loans</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#1971 payday loan
цитирай
44. анонимен - buy generic viagra 885 6970
20.10.2012 11:01
[url=http://buyviagraonlinemall.com/#4262]viagra online[/url] - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#15757>viagra online</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#20576 buy viagra online
цитирай
45. анонимен - buy viagra online 11697
20.10.2012 13:59
[url=http://ordercheapviagrahere.com/#wfhch]viagra online without prescription[/url] - <a href=http://ordercheapviagrahere.com/#rzkfh >viagra 200 mg</a> , http://ordercheapviagrahere.com/#gtqxg cheap viagra
цитирай
46. анонимен - платье сафари купить
20.10.2012 21:00
Как дела?У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://yparty.ru/user/eryponort/>аниме платья </a> купить мужские шорты <a href=http://www.wannabepoetry.com/forum/member.php?action=profile&uid=83364>мини юбки </a> форум распродажа <a href=http://dejavu.ua/>платье королевы смотреть онлайн </a> модная мужская одежда ... Удачи Всем!
.:::.
<a href=http://kamagra-oral-jelly.blog.hr/>Oral Jelly review canada Buy Kamagra </a> - Kamagra express shipping discount : Cheap Generic Online pharmacy Kamagra Oral Jelly : <a href=http://kamagra-now-online.blog.hr/>Online purchase Cheap Kamagra overnight delivery </a> - Kamagra Oral Jelly usa Generic levitra
цитирай
47. анонимен - viagra without prescription 2172
21.10.2012 04:34
[url=http://ordercheapviagrahere.com/#hgoio]cheap viagra online[/url] - <a href=http://ordercheapviagrahere.com/#oezxl >generic viagra</a> , http://ordercheapviagrahere.com/#ocasi viagra 150 mg
цитирай
48. анонимен - buy viagra 333 19918
21.10.2012 07:32
[url=http://buyviagraonlinemall.com/#17867]generic viagra[/url] - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#17830>buy viagra online</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#18844 generic viagra
цитирай
49. анонимен - buy generic levitra 14549
21.10.2012 10:36
[url=http://orderlevitrahere.com/#mkhqv]levitra online without prescription[/url] - <a href=http://orderlevitrahere.com/#cuqtr >buy generic levitra</a> , http://orderlevitrahere.com/#nhhrf order levitra
цитирай
50. анонимен - wFnlwmn Visit This Link
21.10.2012 11:45
Uplmhn <a href="http://tinyurl.com/99fopdm">miles austin womens jersey</a> Skjzjy http://tinyurl.com/9k6ey9q
Swdxpe <a href="http://newyorkgiantsjerseysshop.us/hakeem-nicks-jersey-c-6.html">hakeem nicks jersey</a> Shrsej http://newyorkgiantsjerseysshop.us/jason-pierrepaul-jersey-c-2.html
Aprlwo <a href="http://tinyurl.com/9vheddk">thomas jersey</a> Heyoem http://tinyurl.com/8wqzero
Hpydft <a href="http://chicagobearsjerseysshop.us/jay-cutler-jersey-c-5.html">jay cutler bears jersey</a> Dkiubx http://chicagobearsjerseysshop.us/devin-hester-jersey-c-6.html
Ffzrhn <a href="http://newengland-patriotsjerseys.us/rob-gronkowski-jersey-c-1.html">gronkowski jersey</a> Bejpwl http://newengland-patriotsjerseys.us/rob-gronkowski-jersey-c-1.html
Cdftyq <a href="http://neworleanssaintsjerseystore.us/jimmy-graham-jersey-c-4.html">graham jersey</a> Szmhig http://neworleanssaintsjerseystore.us/marques-colston-jersey-c-21.html
Dxvoyi <a href="http://greenbaypackersjerseysstores.us/clay-matthews-jersey-c-60.html">clay matthews jersey</a> Vkkuab http://greenbaypackersjerseysstores.us/charles-woodson-jersey-c-59.html
Dyufat <a href="http://tinyurl.com/9j76dal">michael crabtree jersey</a> Mhucwc http://cort.as/2dfr
Ljccfs <a href="http://baltimoreravensjerseys-store.us/terrell-suggs-jersey-c-4.html">terrell suggs jersey</a> Veoube http://baltimoreravensjerseys-store.us/ray-rice-jersey-c-2.html
Jfavec <a href="http://tinyurl.com/aaronrodgersjerseys">clay matthews jersey</a> Jpqmjo http://tinyurl.com/9cvqke5
цитирай
51. анонимен - payday loans online 849 18888
21.10.2012 15:26
[url=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#4025]payday loans[/url] - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#17609>payday loans</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#11641 payday loan
цитирай
52. анонимен - buy generic levitra 1613
21.10.2012 18:15
[url=http://orderlevitrahere.com/#cblaa]generic levitra[/url] - <a href=http://orderlevitrahere.com/#iwrrk >buy levitra</a> , http://orderlevitrahere.com/#paivk buy levitra
цитирай
53. анонимен - cialis online 13054
21.10.2012 20:28
[url=http://ordercheapcialishere.com/#myqnq]cialis 10 mg[/url] - <a href=http://ordercheapcialishere.com/#ttfdp >cialis online without prescription</a> , http://ordercheapcialishere.com/#atzak generic cialis
цитирай
54. анонимен - buy kamagra online 19849
21.10.2012 22:37
[url=http://orderkamagranow.com/#xoqhb]kamagra usa[/url] - <a href=http://orderkamagranow.com/#sexgp >order kamagra online</a> , http://orderkamagranow.com/#xvpef online kamagra
цитирай
55. анонимен - levitra online 682
22.10.2012 01:05
[url=http://orderlevitrahere.com/#bhdmq]levitra 10 mg[/url] - <a href=http://orderlevitrahere.com/#sodqz >levitra 10 mg</a> , http://orderlevitrahere.com/#cccwk levitra 40 mg
цитирай
56. анонимен - buy kamagra cheap 970
22.10.2012 04:21
[url=http://orderkamagranow.com/#safsi]buy cheap kamagra[/url] - <a href=http://orderkamagranow.com/#hbyuo >buy kamagra online</a> , http://orderkamagranow.com/#zbgyo cheap kamagra
цитирай
57. анонимен - buy generic cialis 943 1581
22.10.2012 05:48
[url=http://buycialisonlinesafe.com/#8064]cialis online[/url] - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#13435>buy cialis</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#12682 buy cialis online
цитирай
58. анонимен - payday loans 446 14846
22.10.2012 07:49
[url=http://paydayloansveryquickly.com/#13609]payday loans[/url] - <a href=http://paydayloansveryquickly.com/#6567>payday loans</a> , http://paydayloansveryquickly.com/#17005 payday loans
цитирай
59. анонимен - платья харьков цены
22.10.2012 11:38
Уважаемые господа!Оформить заказ выгодный для Вас! Тогда читайте новость - <a href=http://totbar.kz/user/tallebyaccunc/>купить свитер </a> интернет магазин женской брендовой одежды <a href=http://www.smelz.ru/user/RotsotheKsCot/>платья jovani </a> платья из шелка <a href=http://ledy.bissnes.org/user/Diaralmomia/>вязаное платье для девочки спицами </a> футболки с изображением купить ... Удачи Всем!
-====-
<a href=http://info-kamagra.com/>Kamagra Oral Jelly supplies Europe </a> - Cheap Kamagra slow :.how to get Kamagra overnight delivery .:<a href=http://kamagra-online.blog.hr/>Kamagra 100 mg jel </a> - jak dziala Kamagra
цитирай
60. анонимен - cheap levitra online
22.10.2012 18:55
If you want to buy levitra use keywords [url=http://onlinelevitrabuy.com/#8483]buy levitra[/url], <a href=http://onlinelevitrabuy.com/#8973>cheap levitra online</a> or this link http://onlinelevitrabuy.com/#9278 online
цитирай
61. анонимен - buy generic cialis 335 9981
23.10.2012 00:51
[url=http://buycialisonlinesafe.com/#12202]cialis online[/url] - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#9274>cialis online</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#10112 cialis online
цитирай
62. анонимен - payday loans 577 15421
23.10.2012 01:57
[url=http://paydayloansveryquickly.com/#6413]payday loans[/url] - <a href=http://paydayloansveryquickly.com/#4314>payday loans</a> , http://paydayloansveryquickly.com/#14753 payday loans
цитирай
63. анонимен - lFuovnn Get Information
23.10.2012 16:44
Opgwwx <a href="http://discountdownjacket.webeden.net/">canada goose pas cher</a> Tqzmoi <a href="http://discountdownjacket.webeden.net/">canada goose</a> Ohcvjs <a href="http://discountdownjacket.webeden.net/">canada goose</a> Vqspjb http://discountdownjacket.webeden.net/
Dyovkf <a href="http://fashionjacketssale.webeden.net/">canada goose</a> Prbdrc <a href="http://fashionjacketssale.webeden.net/">goedkope canada goose jassen</a> Ifmfav <a href="http://fashionjacketssale.webeden.net/">canada goose outlet</a> Xkcjpr http://fashionjacketssale.webeden.net/
цитирай
64. анонимен - eTynyzx Find Out More
23.10.2012 17:06
Gczvqd <a href="http://www.nflpersonalizedjersey.com/">custom nfl jerseys</a> Txmlhd <a href="http://www.nflpersonalizedjersey.com/">custom nfl jerseys</a> Nktrze <a href="http://www.nflpersonalizedjersey.com/">personalized jerseys nfl</a> Itlyam http://www.nflpersonalizedjersey.com/
цитирай
65. анонимен - aKpunke Read Full Report
23.10.2012 19:11
Kznqio <a href="http://tinyurl.com/8rutohe">ugg boots sale uk</a> Ptvrpl <a href="http://tinyurl.com/8rutohe">ugg boots sale uk</a> Xozpef <a href="http://tinyurl.com/8rutohe">ugg boots uk sale</a> Jkfzex http://tinyurl.com/8rutohe
Uuccoa <a href="http://tinyurl.com/8o9lgta">uggs outlet</a> Jwmnpx <a href="http://tinyurl.com/8o9lgta">ugg outlet online</a> Ycxnqp <a href="http://tinyurl.com/8o9lgta">uggs outlet</a> Riwduv http://tinyurl.com/8o9lgta
цитирай
66. анонимен - dkmhls This Site
23.10.2012 19:36
Hxppbg <a href="http://uggbootsrsale.webeden.net/">ugg boots sale</a> Zbfhve <a href="http://uggbootsrsale.webeden.net/">ugg boots for sale</a> Epkgnn <a href="http://uggbootsrsale.webeden.net/">ugg boots on sale</a> Ojijiu http://uggbootsrsale.webeden.net/
Llkbsn <a href="http://cheaptuggs.webeden.net/">ugg boots for cheap</a> Nkmeai <a href="http://cheaptuggs.webeden.net/">cheap uggs</a> Fwgzph <a href="http://cheaptuggs.webeden.net/">cheap uggs</a> Fwcbyx http://cheaptuggs.webeden.net/
цитирай
67. анонимен - tCbmrds More Info
24.10.2012 04:58
Dxebng <a href="http://www.aujoe.com/">customized nfl jerseys </a> Tyvnnf <a href="http://www.aujoe.com/">customized nfl jerseys </a> Chdvmo <a href="http://www.aujoe.com/">custom nfl jerseys</a> Oxkeef http://www.aujoe.com/
цитирай
68. анонимен - yDymmms See More
24.10.2012 06:09
Ggxxqh <a href="http://tinyurl.com/9d54toy">cheap uggs boots uk</a> Csjdbk <a href="http://tinyurl.com/9d54toy">cheap uggs</a> Tuwqpa <a href="http://tinyurl.com/9d54toy">cheap ugg boots</a> Uawbbw http://tinyurl.com/9d54toy
Ijbkzz <a href="http://tinyurl.com/8gbupgb">uk ugg boots</a> Puqctu <a href="http://tinyurl.com/8gbupgb">cheap ugg boots uk</a> Jikwbq <a href="http://tinyurl.com/8gbupgb">ugg boots uk sale</a> Mnbkls http://tinyurl.com/8gbupgb
цитирай
69. анонимен - cheap kamagra 14313
24.10.2012 07:12
[url=http://kamagrastorehere.com/#iskpk]generic kamagra[/url] - <a href=http://kamagrastorehere.com/#lfjbi >generic kamagra</a> , http://kamagrastorehere.com/#frobm cheap kamagra
цитирай
70. анонимен - etqmdo Get More Info
24.10.2012 09:30
Zjzdpi <a href="http://cheapcuggboots.webeden.co.uk/">cheap ugg boots uk</a> Tqfxre <a href="http://cheapcuggboots.webeden.co.uk/">cheap uggs boots uk</a> Etnnkb <a href="http://cheapcuggboots.webeden.co.uk/">cheap uggs uk</a> Fhagks http://cheapcuggboots.webeden.co.uk/
Rsjwxp <a href="http://uggmuk.webeden.co.uk/">uggs uk</a> Facfwy <a href="http://uggmuk.webeden.co.uk/">uggs uk</a> Pbsvrc <a href="http://uggmuk.webeden.co.uk/">uggs uk sale</a> Tijgxe http://uggmuk.webeden.co.uk/
цитирай
71. анонимен - dfadzt More Meterial
24.10.2012 09:55
Hugxnx <a href="http://designershoponline.webs.com/">louis vuitton online shop</a> Wmanat <a href="http://designershoponline.webs.com/">louis vuitton tassen</a> Thujgr <a href="http://designershoponline.webs.com/">louis vuitton online shop</a> Gsqysn http://designershoponline.webs.com/
Tozugu <a href="http://fashionstraightener.moonfruit.com/">ghd hair straighteners sale</a> Coplzt <a href="http://fashionstraightener.moonfruit.com/">ghd hair straighteners sale</a> Fnsjli <a href="http://fashionstraightener.moonfruit.com/">ghd hair straighteners sale</a> Idrdvt http://fashionstraightener.moonfruit.com/
цитирай
72. анонимен - levitra online 4868
24.10.2012 14:00
[url=http://levitrastorehere.com/#rkftg]buy levitra[/url] - <a href=http://levitrastorehere.com/#stlpi >buy levitra</a> , http://levitrastorehere.com/#afmdy buy levitra
цитирай
73. анонимен - yBoeknc Learn More Here
24.10.2012 14:19
Lpohmm <a href="http://fashiondownjacketsale.webeden.net/">canada goose jacket</a> Esbhoe <a href="http://fashiondownjacketsale.webeden.net/">canada goose sale</a> Enouoy <a href="http://fashiondownjacketsale.webeden.net/">canada goose jacket sale</a> Zzmzpw http://fashiondownjacketsale.webeden.net/
Kjlbmx <a href="http://onlinedownjacketsale.webeden.net/">canada goose</a> Bwzdxe <a href="http://onlinedownjacketsale.webeden.net/">canada goose</a> Zeghyv <a href="http://onlinedownjacketsale.webeden.net/">canada goose outlet</a> Uohpxc http://onlinedownjacketsale.webeden.net/
цитирай
74. анонимен - buy levitra 5804
25.10.2012 00:21
[url=http://levitrastorehere.com/#ltnyf]cheap levitra[/url] - <a href=http://levitrastorehere.com/#ydtrn >buy levitra</a> , http://levitrastorehere.com/#qxqyg buy levitra online
цитирай
75. анонимен - cheap viagra 3408
25.10.2012 00:38
[url=http://viagrastorehere.com/#tkykz]generic viagra[/url] - <a href=http://viagrastorehere.com/#qjfqy >generic viagra</a> , http://viagrastorehere.com/#hsity buy viagra online
цитирай
76. анонимен - generic viagra 1779
25.10.2012 03:55
[url=http://viagrastorehere.com/#axvwe]viagra online[/url] - <a href=http://viagrastorehere.com/#atpsl >buy viagra online</a> , http://viagrastorehere.com/#tlxci viagra online
цитирай
77. анонимен - buy kamagra 6132
25.10.2012 13:13
[url=http://kamagrastorehere.com/#teqnm]kamagra online[/url] - <a href=http://kamagrastorehere.com/#qrvfv >buy kamagra</a> , http://kamagrastorehere.com/#qgcwx kamagra online
цитирай
78. анонимен - purchase levitra
25.10.2012 13:42
If you want to buy levitra use keywords [url=http://onlinelevitrabuy.com/#5799]buy generic levitra[/url], <a href=http://onlinelevitrabuy.com/#5921>buy generic levitra</a> or this link http://onlinelevitrabuy.com/#2273 online
цитирай
79. анонимен - cheap cialis 7084
25.10.2012 15:53
[url=http://cialisstorehere.com/#jlump]cialis online[/url] - <a href=http://cialisstorehere.com/#giqur >buy cialis</a> , http://cialisstorehere.com/#kpmoe generic cialis
цитирай
80. анонимен - cialis online 596 9672
26.10.2012 02:25
[url=http://buycialisonlinesafe.com/#4518]buy generic cialis[/url] - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#14677>buy cialis</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#20077 buy generic cialis
цитирай
81. анонимен - buy cialis online 6856
26.10.2012 05:48
[url=http://cialisstorehere.com/#ohjkn]cialis online[/url] - <a href=http://cialisstorehere.com/#ecmka >cialis online</a> , http://cialisstorehere.com/#ljmyz cheap cialis
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: revisionist
Категория: Политика
Прочетен: 361058
Постинги: 25
Коментари: 153
Гласове: 128
Архив